AADUSKER Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2014 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Απριλίου, 2014 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ SIDE-EVENT ΣΤΟ EPT SAN REMO (12/04-15/04). ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΕΚΕΙ (ΜΕΝΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nerig7 Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2014 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2014 Arxige thessaloniki milano me ryanair th s vgei kana 20-30ri... kai meta treno h poulman..Apo p pires t paketo? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AADUSKER Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2014 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2014 Γεια και ευχαριστω για την απαντηση . Καί εγώ ψαχνοντας σε αυτην λυση μαλλον καταληγω.Το πακετο ειναι απο PokerStars EPT Giveaway Facebook quiz¨αξιας 2000 €.Μαλλον ενα turbo NL με buy-in 900+90 € Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lDOLLS Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2014 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2014 Μιλάνο με ryanair και θα έκλεινα ένα αυτοκίνητο diesel μέσο ιντερνετ για όσες μέρες θα είσαι εκεί για να οδηγήσεις εως Σαν Ρέμο και να μπορείς να ξανά πας στο αεροδρόμιο για την επιστροφή σου. Επίσης θα μπορείς να πας με το αυτοκίνητο Μονακό κ Νίκαια που είναι πολύ κοντά κ αξίζει τα επισκεφτείς. Αυτοκίνητο ισως μπορεις να βρεις με 30ευρω/μερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts