poker87 Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2015 ΓΕΙΑ σας ,εχω καποια βιβλια ποκερ στα ελληνικα προς πωληση.τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει ποτε και ειναι σε αριστη καταστασηαναλυτικα τι εχω για πωληση1)David Sklansky & Ed Miller - No Limit Hold'em2)Daniel Negreanu - Power Hold'em Στρατηγική3)Τριλογία Poker Books Dan Harrington (3 τόμοι)4)Σειρά βιβλίων Poker Books super system Doyle Brunson (2 τόμοι)αν καποιος ενδιαφερετε για ενα η και περισσοτερα απο αυτα ας μου στειλει μηνυμα για να κανονισουμε και την τιμη ευχαριστω πολυ,Κωστας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dgiak Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2015 ενδιαφέρομαι για καποια απο αυτα που αναγραφεις..πως μπορουμε να επικοινωνησουμε;; εισαι αθήνα;;;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
poker87 Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2015 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Οκτωβρίου, 2015 ΕΙναι διαθεσιμο μονο το πρωτο βιλιο του dan harrington οποιος ενδιαφερετε το δινω 15 ευρω,μαζι δωρο και ενα t shirt 888 ποκερ καινουργιο αφορετο μεγεθος xl ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts