panosgsxr Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2015 Βλέπω και άλλος έχει πρόβλημα με το λογισμικό της netbet αλλά είπα να τολμήσω να κάνω και εγώ μια ερώτηση.Από τη netbet μου έχουν πει ότι υπάρχουν Έλληνες που παίζουν κανονικά σε αυτήν.Παρ όλα αυτά εμένα με αφήνει να κατεβάσω το πρόγραμμα αλλά μόλις το τρέξω μου βγάζει πρόβλημαότι λείπει το poker_lobby_new. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε;Έχω φάει το ίντερνετ αλλά άκρη δεν βρήκα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgosab Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Φεβρουαρίου, 2015 Το μπλοκαρει ο παροχος σου. Δεν μπορεις να παιξεις. Κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα. Εγω εχω ΗΟL. Δοκιμασα να μπω και απο cosmote και παλι δεν εμπαινε οποτε το παρατησα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts