sp1ros Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2015 Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα του Ποκερ!!θελω να σας ενημερωσω οτι απο χτες ξεκινησα ενα εγχειρημα ωστε να διασκεδασω το Ποκερ λιγο παραπανω και αν μπορεσω να βοηθησω και καποιους που εχουν αποριες πανω στο ποκερ (εξαιρουνται οι επαγγελματιες αυτοι βοηθιουνται μονοι τους )Τι κανω δηλαδη...Livestreaming τα session μου!μπορειτε στο παρακατω λινκ να με ακολουθησετε και να με παρακολουθειτε τα απογευματα,θα χαρω πολυ!το Link: www.twitch.tv/sp1ros Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lazas Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2015 kali arxi file!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sp1ros Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2015 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2015 Ευχαριστω Johny! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
poliscas Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2015 Καλή επιτυχία στο νέο σου εγχείρημα. Εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλοι Έλληνες παίκτες. Το Twich είναι ότι καλύτερο συνέβη στο πόκερ τα τελευταία 5 χρόνια κατά την προσωπική μου άποψη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sp1ros Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2015 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2015 Moderator σε ευχαριστω πολυ!Συμφωνω και εγω με αυτο που λες!να σαι καλα!ευχομαι και εγω να δουμε και αλλους Ελληνες! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sp1ros Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2015 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2015 Θελω να ευχαριστησω τους Ελληνες παικτες για την στηριξη γιατι μεσα σε 2 μερες ξεπερασαμε τους 1,000 συνολικους viewersεκτος αυτου αυτην την στιγμη που σας γραφω βρισκομαστε στην 12η θεση στο twoplustwo για οσους κανουν Live streaming!Ευχαριστω !! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kleiza Δημοσίευση 9 Μαίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαίου, 2015 Καλη αρχη!Δεν σκεφτηκες οτι καποιος που πεζει μαζι σου μπορει να δει το hand σου???Η υπαρχει καποια καθυστερηση στο stream? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sp1ros Δημοσίευση 10 Μαίου, 2015 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαίου, 2015 Σε ευχαριστω Kleiza...Οχι δεν με ανησυχει γιατι οπως το ειπες λοιπον υπαρχει καθυστερηση που την διαλεγω εγω...θα χαρω να σε δω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts