katras_55 Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Αυγούστου, 2015 Καλησπερα στην κοινοτητα.Ειμαι νεο μελος του site και ηθελα να σας καλησπερισω.Ασχολουμαι γυρω στα δυο χρονια με το texas holdem πολυ ερασιτεχνικα και κυριως με φιλους.Ενα χρονο τωρα εχω ξεκινησει και το online βλεποντας μια μικρη διαφορα στον τροπο παιξιματος μου.Πιστευω θα βοηθηθω αρκετα απο το φορουμ και ελπιζω να φτασω στο σημειο στο μελλον να βοηθησω και εγω με την σειρα μου.Ευχαριστω και καλως σας βρηκα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
poliscas Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2015 Καλωσόρισες στην κοινότητα @Katras, εύχομαι η ενασχόλησή σου με το πόκερ να γίνει σχεδιασμένα, στις σωστές βάσεις, και πάντα μέσα σε αυστηρά όρια που θα προκαθορίσεις εσύ, ώστε τελικά να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts