Mementomori Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2015 Καλησπέρα σε όλους θέλω να καταθέσω στην stars αλλά η χρεωστική μου δεν στέλνει χρήματα. Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει 5 ευρώστην neteller να τα καταθέσω στην στοιχιμαν και μετά να κάνω από κει μεγαλύτερο ποσό ανάληψη. Θα του στείλω 10 πίσω εννοείται για τον κόποτου απλά θέλω να χω ενεργοποιημένη την δυνατότητα ανάληψης στην στοίχαμαν σε λογαριασμό neteller. ευχαριστώ πολύ όποιος μπορεί να βοηθήσειθα του εκτιμούσα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pelopas Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2015 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Νοεμβρίου, 2015 αν θελεισ να κανεις καταθεση στην poker stars παραγγειλε μια καρτα money safe kανεισ καταθεση αμεσα οδηγιεσ θα βρεισ σχετικο video sto yutube Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts