xaris Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιανουαρίου, 2016 Σημερα χωρις να θελω να σας κουρασω ειχα μια ασχημη μερα στο Ποκερ .Στα τραπεζια των μετρητων ενω οσο και να επαιζα με υπομονη , με πιθανοτητες υπερ μου, και χωρις να κυνηγαω δεν πηγαινε τιποτα .Καποια στιγμη εχανα μεχρι και 8 δολλαρια .Στα περισσοτερα βιβλια που εχω διαβασει η λεξη υπομονη και οχι νευρα ειναι νομος για την συνεχεια.Σταματησα για λιγο ,δεν αλλαξα το παιχνιδι μου εμεινα πιστος σε αυτα που διαβαζω και σε διαστημα 2 ωρες ηρθαν οι παρτιδες που οχι εδωσαν τα χαμενα πισω αλλα βγηκε και κερδος αρκετα καλο .Δεν ειμαι αυτος που θα δωσω συμβουλες ,ειμαι ακομα νεος παιχτης αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι με υπομονη και προσεχτικο παιξιμο χωρις εγωισμους στο fold, σε βαθος χρονου εισαι κερδισμενος .Δεν μας ενδιαφερει να χασουμε μια μαχη αλλα να κερδισουμε τον πολεμο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣTΩ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kafrinius Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2016 ωραίος φίλε μου , ελπιδοφόρο και αισιόδοξο μήνυμα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts