foufoutos Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2016 Δυστυχως η ιδεα που σε αλλο thread για να γινω silver vip στο netteller και να εχω διπλο νομισμα δεν δουλεψε. Το netteller δεχεται να κανει silver vip μονο εντελως νεους χρηστες που δεν εχουν ξαναχρησιμποιησει την υπηρεσια στο παρελθον αν γραφτουν μεσω συγκεκριμενων affiliates. Αν κλεισεις το account και ανοιξεις αλλο με το ιδιο ονομα και affiliate δεν σε κανουν silver, ενω δεν επιτρεπουν τα retags.... To εβαλα εδω επειδη το αλλο thread το κλειδωσαν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kafrinius Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2016 Αν δεν εχω acc καθόλου και κανω θα γίνω silver? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foufoutos Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2016 Αν κανεις νεο account ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ σου αλλα μονο μεσω affiliate που να δινει δωρο το silver, οπως το vip-grinders, τοτε ναι θα εισαι silver. Ρωτησα και το netteller support και το vip-grinders και μου το επιβεβαιωσαν αυτο. Δυστυχώς για όσους έχουν ήδη account δεν υπάρχει τρόπος παρά μόνο να μεταφερεις 50χιλιαδες ευρω μεσα στο χρονο Αυτη ειναι η απαντηση του netteller "Dear Antonios, Thank you for your email."Yes it depend if your are affiliate member you will be a Silver VIP but you are not you may transfer to merchant 50,000 USD before the end of the year to became a silver VIP Thank you for choosing NETELLER " Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts