GANNICUS91 Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2016 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ . . ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΩ ΤΟ POKER TRACKER 4 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.. ΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ..? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΒΗΣΤΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.. Η ΚΑΙ ΣΕ HOLDEM MANAGER.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foufoutos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2016 Οταν το αγορασεις το μονο που κανεις ειναι οτι βαζεις ενα κωδικο που θα σου δωσουν με την αφορα στο pokertracker που εχεις τωρα και μετα ξεκλειδωνει. Δεν χρειαζεται να μεταφερεις τιποτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GANNICUS91 Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2016 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GANNICUS91 Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2016 Α ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ.. ΟΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ STAKES ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙ STAKE ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΣΤΟ EMAIL ΜΟΥ..? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foufoutos Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2016 Ως μικρα stakes το Pokertracker θεωρει τα τουρνο in υα και sitngo μεχρι και 11$ buy in , τα cash games Holdem και Omaha ως και 25$ buy in και Fix limit holdem ως και 0.25/0.50 Μολις πληρωσεις τον κωδικο στον στελνουν με email αλλα αν ανοιξεις πορωτα λογαριασμο στην σελιδα τους γραφει τον κωδικο και εκει μεσα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GANNICUS91 Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Μαρτίου, 2016 ΟΚ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ.. ΜΠΟΡΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ LAPTOP..? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foufoutos Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2016 Τον κωδικο επιτρεπεται να τον χρησιμοποιησεις σε 2 υπολογιστες, π.χ. ενα PC και ενα laptop Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GANNICUS91 Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2016 ΟΚ FOUFOUTOS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ ΤΟ POKER TRACKER 4 ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ STAKES MΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΟ LIMIT CASH GAME ΜΕΧΡΙ 0,25-0.50$..ΓΙΑ FIX LIMIT 0.50-1$..ΚΑΙ ΓΙΑ TOURNAMENT ΚΑΙ SIT AND GO ΜΕΧΡΙ 22$.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts