StonedCoder Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 Γειας σας φίλοι ποκεράδες υπάρχει κάποιος που να grindarei συστηματικά Plo και μπορεί να του κάνω κάποιες ερωτήσεις και να συζητήσουμε κάποια πράγματα για το game ας μου στείλει ενα πμ ή ας γράψει εδώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pepe23 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 δεν ειναι σωστο να τα λετε μεσω pm να τα πειτε εδω να ακουμε και μεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mrlovalova Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 plo grinder monos psaxnei omostavlo tou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
StonedCoder Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 Ανταλλαγή απόψεων όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foufoutos Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 στις πριν 28 λεπτά, ο/η StonedCoder είπε: Ανταλλαγή απόψεων όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει Γράψε στο φορουμ και τι stakes παιζεις σε PLO, ωστε αν υπαρχουν παικτες σε κοντινα stakes με αυτα που ασχολεισαι να επικοινωνησουν. Χωρις να ξερει καποιος τα stakes σου ειναι δυσκολο να θελει να επικοινωνησει, επειδη αν ο ενας π.χ. παιζει π.χ. PLO100 και ο αλλος PLO2 δεν μπορει να γινει ανταλλαγη αποψεων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
StonedCoder Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2016 Plo 25-50 reg και πλο 10 -25 ζοομ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
StonedCoder Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2016 Κανένας έλληνας δεν grindarei Plo? Ενδιαφέρομαι και για study group αν υπάρχει. Pm me για skype Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts