papargy Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2016 καλησπερα. ηθελα να μου πειτε ποιες επιλογες απο το hm1 δεχετε η pokerstars, γιατι με αυτα που ειδη εχω δεν μου επιτρεπει να το χρησιμοποιησω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foufoutos Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2016 στις πριν 9 ώρες, ο/η papargy είπε: καλησπερα. ηθελα να μου πειτε ποιες επιλογες απο το hm1 δεχετε η pokerstars, γιατι με αυτα που ειδη εχω δεν μου επιτρεπει να το χρησιμοποιησω. Δεν επιτρεπει να εχεις εικονες πανω στο HUD (εικονιδιο autorate που εχει το HM1) και δεν επιτρεπει να εχεις παω απο 4 autorate rules. Δεν μπορω να ξερω σιγουρα επειδη εδω και χρονια δεν ασχολουμαι με HM1 , ουτε και κανεις αλλος ασχολειται , ...αλλα με βαση οσα ξερω η Pokerstars δεν προκειται να σου επιτρεψει να χρησιμοποιησεις HM1 οτι αλλαγες και να κανεις . Επιτρεπει πλεον μονο εκδοσεις του HM2 και του PT4 που εχουν προσαρμοστει στους παραπανω κανονισμους, δηλαδη οσες βγηκαν απο τα τελη του 2015 και μετα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimit Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2016 η καλή μας η πσ θέλει ΗΜ2 και έκδοση 8385 και μετά. (την προηγούμενη βδομάδα φρόντισε να με ενημερώσει με μέιλ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts