metal_ouda Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2016 Καλησπέρα, στόχος αυτού του post είναι να παρουσιάσω το κανάλι μου στους Έλληνες παίχτες πόκερ. Παίζω πόκερ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, και αρκετά πιο σοβαρά το τελευταίο εξάμηνο. Ξεκίνησα με κατάθεση στα 100 ευρώ, και πλέον έχω 4600 $. Τον φεβρουάριο αγόρασα το holdem manager και παράλληλα ξεκίνησα ένα challenge, στο οποίο στόχος είναι να φτάσω τα 10000 $ πριν το τέλος του χρόνου. Στο twitch προτιμώ να παίζω zoom για να υπάρχει περισσότερο δράση. Επίσης μ αρέσει περισσότερο γιατί μ αρέσει να κλέβω στα blinds war. Συνήθως τα sessions μου στο twitch ξεκινούν το μεσημεράκι 3μιση με 4. Ζητώ την στήριξη των Ελλήνων παιχτών, αν θέλετε μπορείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε. Το κανάλι είναι αυτό : https://www.twitch.tv/metal_ouda . Τα αποτελέσματα μου στο nl10 zoom 6max μέχρι τώρα είναι : Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2016 Ωραίος φίλε καλή τύχη σου εύχομαι! Α και ανεβα stakes! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
metal_ouda Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε, θα ανέβω από σεπτέμβρη stakes. Επόμενο stream αύριο το μεσημέρι στις 3. Σας περιμένω, στηρίξτε με και με follow αν θέλετε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
metal_ouda Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2016 Σήμερα στις 4 το μεσημέρι θα χει stream : https://www.twitch.tv/metal_ouda Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
metal_ouda Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2016 Καλησπέρα παιδιά, μετά από δύο μήνες φτάνουμε στο τελικό στάδιο του challenge, όπου στόχος είναι τα 10 χιλιάρικα μέχρι το τέλος του χρόνου. Τον σεπτέμβριο ανέβηκα στο nl25 παίζοντας και reg tables και zoom. Αυτά είναι τα αποτέλεσματα μέχρι σήμερα, απ τον σεπτέμβριο κ μετά: Το bankroll αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 6700$. Τις τελευταίες 3 μέρες έχω ανέβει στο nl50 όπου στην περίπτωση που κερδίσω 2bb/100 σε 200k παρτίδες, θα πάρω 2000 δολλάρια κέρδος, και περίπου 33 χιλιάδες vpp (αρκετό rakeback) , οπότε και θα καταφέρω να τερματίσω το challenge. Αυτά είναι τα πρώτα 10κ hands στο 50αρι : Θα επανέλθω με ποστ εδώ στο τέλος του Νοεμβρίου όπου θα μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Μέσα στον διάστημα αυτό θα γίνουν και live μεταδόσεις στο twitch. Σας περιμένω παίδες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kafrinius Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου, 2016 GL mannnnnnnnnnnnnnn μην ξεχάσεις να ζητησεις τα 500$ οταν γινεις supernova .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
metal_ouda Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2016 Έλα ρε kafrinius παιχτούρα!!! Ευχαριστώ πολύ bro!! Ρε φίλε μετά τις αλλαγές με το supernova, το μόνο κίνητρο πλέον είναι τα 500 δολλάρια. Σκέφτομαι ότι δεν πολυαξίζει αφού θα γίνει μηνιαίο lvl. Εσύ πως πας ρε? Είσαι νοβα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kafrinius Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2016 jajaja! Ναι , μλκιες ρε δεν λεει... θα γινει και του Μήνα τώρα οποτε klain + Θα ειναι 28% flat και αν μεινει και στο 28%.............. Εγώ εδω θα αφήσω τα κόκαλλα μου σταρς , για supernova elite πάω. 210k vpps this year! το λιώσα Αντε gl , αναμένω και άνοδο 100 το χεις! googogogogo Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
metal_ouda Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2016 Τι λες ρε φίλε, ωραίος μπράβο!! εχεις επιχειρήσει στο 100αρι εσύ? Βασικά μπορεί και ήδη να παίζεις κ στο 100αρι τώρα που το σκέφτομαι!! Πάμε γερά thanks bro! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kafrinius Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2016 Δεν έχω παίξει πολύ, απο 17' πιο ενταντικα λογικά αν δεν bustarw, και στο 50 χωρίς λεξοτανιλ βγαινεις για Ελλάδα... ... .. μπαινω s/k και παρασκευές για λίγα Hands. Τους μισούς regs που έχεις label 50 θα είναι και 100.... Πανώ κατώ τα ιδια είναι μονο που έχει μερικους δυνατους 200αριδες που κατεβαίνουν.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mrlovalova Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2016 auto me to supernova kai ta 500$ otan ftaseis stelneis mail sto support kai sta pistwnoun i me starcoins apo to vip store? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2016 Στις αρχές δε τα έβαζαν και έπρεπε να τα ζητησεις.Απο κάποια στιγμή και μετά τα βάζουν,και έβαλαν και σε αυτούς που δε τα είχαν καν ζητησει(απορούσαν άτομα στο 2+2) τι είναι τα 50k extra starcoins.Καλο είναι πάντως όποιος γίνεται να τσεκαρει αν μπήκαν τα starcoins γιατί με αυτούς ποτέ δε ξέρεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panathas Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2016 στις πριν 16 ώρες, ο/η koskosmo είπε: Στις αρχές δε τα έβαζαν και έπρεπε να τα ζητησεις.Απο κάποια στιγμή και μετά τα βάζουν,και έβαλαν και σε αυτούς που δε τα είχαν καν ζητησει(απορούσαν άτομα στο 2+2) τι είναι τα 50k extra starcoins.Καλο είναι πάντως όποιος γίνεται να τσεκαρει αν μπήκαν τα starcoins γιατί με αυτούς ποτέ δε ξέρεις. Διαμαρτυρομαι εκ μερους ολων των περσινων SN που δεν παιρνουν το 500αρικο αλλα παιρνουν απο τα τρια το μακρυτερο . Nice loyalty program stars well done Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts