w0undy Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Θα ήθελα τη γνώμη σας για την παρακάτω παρτίδα. Παίζω σε 0.12/0.25, σε 5αρι τραπέζι. Ειμαι πρώτη θέση under the gun και παίζω απέναντι σε έναν τελείως loose παίκτη στο button ο οποίος κανει bet $1, o αμέσως επόμενος παίκτης φαίνεται πολύ tight, έχει stack 2+ buy in και κάνει call μετά απο λίγη σκέψη. Συνδιάζοντας τα reads μου με τους pocket As μου, αποφασίζω να κάνω pre-flop raise στα $3.5 καθώς απο την μία δεν θέλω τον tight παίκτη στο παιχνίδι κι απο την άλλη θεωρώ ότι έχω πολλές πιθανότητες να κάνει fish call ο loose παίκτης όπως έχει κάνει αρκετές φορές μέχρι στιγμής σε όχι τόσο μεγάλα bet όμως. Όντως έτσι γίνεται, μένω λοιπόν αντιμέτωπος με έναν παίκτη που θεωρώ fish και το flop φαντάζει ιδανικό::Ts :8h :4d με $8.25 pot, κάνω raise $3 καθώς θεωρώ πως έχω μεγάλη πιθανότητα να δεχτώ ένα re-raise αρκετά μεγάλο είτε επειδή θέλει να κλέψει το pot είτε επειδή μετά απο αυτό το flop ο αντίπαλος θεωρεί πως ένα top pair με καλό kicker του είναι αρκετό. Όντως αυτό συμβαίνει, δέχομαι re-raise $10 κι επειδή θεωρώ ικανοποιητικό το pot και πλέον δεν με πειράζει να τρομάξω τον αντίπαλω για να μην μπω σε μπελάδες, κάνω all-in στα $22. Ο αντίπαλος κάνει call και προς έκπληξή μου, δείχνει pocket 8s. To turn και το river δεν μου βγάλαν κάποιο Α και κατ' επέκταση έχασα ένα full stack σε αυτό το χέρι. Προσωπικά νομίζω πως έπαιξα καλά το χέρι και θεωρώ πως ακόμα κι αν το ξαναέπαιζα, δεν θα άλλαζα κάτι. Πιστεύω πως αυτό που φταίει είναι ο συνδιασμός του αντιπάλου με χαλασμένο κουμπί fold που του επιτρέπει να κάνει call σε εναν pre-flop raise 14 x BB με pocket 8s απέναντι σε έναν tight σχετικά αντίπαλο (για τα δεδομένα αυτών των τραπεζιών) με λίγο λιγότερα απο τα μισά χέρια παιγμένα, καθώς και το καταραμένο flop που απο την μια δίνει set στον αντίπαλο και απο την άλλη δίνει στα pocket Αs μου την εντύπωση πως δεν έχουν αντίπαλο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 μπορει οντως να καταλαβε οτι εχεις ΑΑαλλα ηξερε επισης οτι αν ερθει το 8 , θα σου παρει καιτα υπολοιπα πολυ ευκολα.καλυτερα να τα βαλεις preflop και να πανε πασο παρα αυτο.με αυτα το το χερι η θα εχανες πολλα η θα επερνες το αρχικο ποτ.δυσκολα καποιος με Α-10 - Α-8 να ελεγε reraise 10$ σε τετοιο τραπεζι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
filarakos Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 ούτε η πρώτη φορά είναι,ούτε η τελευταία που το βλέπω αυτό.κατά την γνώμη μου έπαιξες καλά μέχρι το flop.μετά σε έφαγε η υπερβολική αυτοπεποίθηση.δεν το λέω για να σε προσβάλλω,το έχω πάθει κι εγώ αυτό 2-3 φορές και μου κατέβηκαν λίγο τ'αυτιά.όσο για το fish,να θυμάσαι ότι και ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει 2 φορές τη μέρα την ώρα σωστά.φιλικά πάντα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Ο συγκεκριμένος 2-3 παρτίδες πριν είχε κάνει raise στο μέγεθος του pot και call σε re-raise off-position σε flop με δυο βαλέδες κι ένα ρήγα, για να κάνει fold σε min raise στο turn που ήταν ντάμα..Δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει raise $10 για να πάρει pot $11 με Α-10 ή Α-8 κατα τη γνώμη μου, ειδικά απο τη στιγμή που μπορεί και να θεώρησε οτι εγώ έχω ίσως κάποιο ΑΚ ή AQ και με αυτο το flop έμεινα ανέπαφος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Filarakos, θεωρείς πως με το συγκεκριμένο flop και με το συγκεκριμένο παίκτη έπρεπε να κάνω fold στο re-raise του με ΑΑ ή να κάνω διαφορετικό raise ? ΄Η ίσως ένα απλό call στο re-raise? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bouklinio Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 xairetizo tin parea...file ama ta pragmata einai etsi opos ta les kai den exeis paraleipsei kati kata tin prosopiki mou apopsi epaikses sosta..isos tha mporouses na kaneis call sto reraise tou sto flop kai oxi all in(alla outos i allos tha epaizes ta resta sou sto turn..)opote mia i alli itane to kolpo..(distixos kata sou,,sou xe parei metra i trapoula pou leme...)pantos einai kapioa xeria pou den mporeis na apofigeis to moiraio opios kai na sai,,oso kala kai na ksereis..ayto mporeis na to deis kanontas mia bolta sto internet kathos tha deis epaggelmpaties kataksiomenous paixtes na xanoun ta resta tous se paromoia xeria..(an itan etsi de tha exane kaneis kai tha imastan oloi sta lefta mas..)kali sinexeia kai kala kerdi se olous mas..:As :Ac Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 w0undy έγραψε:Ο συγκεκριμένος 2-3 παρτίδες πριν είχε κάνει raise στο μέγεθος του pot και call σε re-raise off-position σε flop με δυο βαλέδες κι ένα ρήγα, για να κάνει fold σε min raise στο turn που ήταν ντάμα..Δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει raise $10 για να πάρει pot $11 με Α-10 ή Α-8 κατα τη γνώμη μου, ειδικά απο τη στιγμή που μπορεί και να θεώρησε οτι εγώ έχω ίσως κάποιο ΑΚ ή AQ και με αυτο το flop έμεινα ανέπαφος.To fold einai egklhmatiko. To call den exei epishs kammia ennoia me ta stacks pou exete kai ta lefta sto pot.Omws:An katalaba kala preflop ekanes limp UTG me AA? Kai meta to button ekane raise ? Protimw raise UTG ektos an perimeneis oti tha kanei kapoios raise (an kaneis aplo limp). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 H partida poy perigrafw me flop KJJ einai asxeth me ayth gia thn opoia milame, apla ithela na deijw ena stoixeio toy paikth. Preflop ekana limp UTG ontas sxedon sigoyros oti to button poy einai o tragikos paikths poy perigrafw tha kanei raise. Etsi ki egine, to button ekane raise $1 ki egw ekana re-raise sta $3.5, ediwja enan tight paikth poy eixe dwsei kala stoixeia kai eixe kanei call to $1, opws kai ithela, alla to button ekane call me pocket 8s kai toy bghke set sto flop. H synexeia einai ayth poy perigrafw sto prwto post. File holdemgr, thelw na soy ekfrasw thn ektimhsh moy kai na se eyxaristhsw gia ta akrws ekpaideytika video me ta polytima sxolia soy gia ta reads twn paiktwn kai ton mixed tropo paixnidioy soy. Mia kartela toy opera exei monimws to site soy sto section twn videos. Perimenw to epomeno me anypomonhsia.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 ty :blush: Ki egw gia to T84r flop milousaEidika an einai kakos paikths mporei na exei otidhpote KK-JJ, AT-KT, akoma kai 99,77 klp h teleiws air afou aytoi oi paiktes panta pistevoun oti exeis AK Kapoies fores tha xei kai set bebaia alla to paiksimo sou einai sigoura EV>0 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
melancholy Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 To flop einai standard. Well played. Den xreiazete na skefteis kati allo gia to xeri. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
filarakos Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 το έπαιξες βάσει λογικής τέλεια,μην το ζορίζεις,γι'αυτό σου είπα αυτό με το ρολόι,εννοώντας ότι ο άλλος έπαιξε τραγικά,αλλά έτυχε να κερδίσει.σε βάθος χρόνου τον έχεις χοντρά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Eyxaristw oloys gia ton xrono sas. Ithela apla na parw kapoies deyteres gnwmes gia na mhn noiwthw enoxes gia th xasoyra moy se ayto to hand...Telika katalhgw sto symperasma oti to megalytero lathos poy ekana einai oti den krathsa to nickname tou... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 filarakos έγραψε:το έπαιξες βάσει λογικής τέλεια,μην το ζορίζεις,γι'αυτό σου είπα αυτό με το ρολόι,εννοώντας ότι ο άλλος έπαιξε τραγικά,αλλά έτυχε να κερδίσει.σε βάθος χρόνου τον έχεις χοντρά.Oι ΑΑ παίχτηκαν σωστά. Θα προτιμούσα ενα μεγαλύτερο bet sto flop π.χ. 3/4 η 4/4 του ποτ. Το 1/2 ποτ με ΑΑ στο χέρι ειναι ιδιο με το check και ειναι εγκληματικό. Στην συγκεκριμένη παρτίδα το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε, αλλα το λεω για το μελλον που ο αντίπαλος δεν θα εχει σετ αλλα str draw ή flush draw και του δίνεις τα odds να κυνηγήσει to draw tou.Θα διαφωνήσω με οσους λένε οτι ο αντίπαλος έπαιξε τραγικά το χέρι του. Επειδή εγώ νομίζω οτι έπαιξε καλά, θέλετε να μου εξηγήσετε γιατι επαιξε τραγικά λάθος?Εναν λόγο πειτε μου. Μόνο προσ΄ξτε τι θα πείτε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Antonis έγραψε:filarakos έγραψε:το έπαιξες βάσει λογικής τέλεια,μην το ζορίζεις,γι'αυτό σου είπα αυτό με το ρολόι,εννοώντας ότι ο άλλος έπαιξε τραγικά,αλλά έτυχε να κερδίσει.σε βάθος χρόνου τον έχεις χοντρά.Oι ΑΑ παίχτηκαν σωστά. Θα προτιμούσα ενα μεγαλύτερο bet sto flop π.χ. 3/4 η 4/4 του ποτ. Το 1/2 ποτ με ΑΑ στο χέρι ειναι ιδιο με το check και ειναι εγκληματικό. Στην συγκεκριμένη παρτίδα το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε, αλλα το λεω για το μελλον που ο αντίπαλος δεν θα εχει σετ αλλα str draw ή flush draw και του δίνεις τα odds να κυνηγήσει to draw tou.Θα διαφωνήσω με οσους λένε οτι ο αντίπαλος έπαιξε τραγικά το χέρι του. Επειδή εγώ νομίζω οτι έπαιξε καλά, θέλετε να μου εξηγήσετε γιατι επαιξε τραγικά λάθος?Εναν λόγο πειτε μου. Μόνο προσ΄ξτε τι θα πείτε.[/quote:rv2jc4hw]Kapoies fores kai ta fishes paizoun swsta. Kata tyxh bebaia. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
filarakos Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ.παρεπιπτόντως,κι εγώ fish είμαι και ξέρω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Antoni, anaferw oti o antipalos epaize tragika genikotera (kai eidikotera se mia partida poy eixe proigithei, me KJJ flop kanontas call se re-raise kai sth synexeia fold se min-raise me Q sto turn). Sthn sygkekrimenh partida to flop ton ekane magka kai bebaia den perimena na kanei fold otan eprepe na pontarei pre-flop alla $2.5 se ena pot me $5.5 kai enw eixe pocket pair.Thewrw oti to epaije poly swsta to sygkekrimeno xeri. Ayto poy psaxnw einai an ekana egw kapoy lathos kai poy. Gia paradeigma h anafora soy sto pre-flop re-raise moy sto 1/2. Thewrisa oti htan katallhlo to poso gia na diwjw enan kalo antipalo poy eixe kanei call sto $1 kai na krathsw ton sygkekrimeno, opws ki egine giati thewrisa yperayjhmenes tis pithanothtes na ginei all-in me ton sygkekrimeno paikth sto opoio h pithanothta kerdoys htan yper moy.*** Se kamoia periptwsh den prospathw na pw oti aytos einai fish ki egw oxi, apla me ton sygkekrimeno paikth nomizw oti eimai to megalo psari kai einai to mikro.. *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Ξαναδιάβασε την απαντηση μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2008 w0undy έγραψε: Συνδιάζοντας τα reads μου με τους pocket As μου, αποφασίζω να κάνω pre-flop raise στα $3.5 καθώς απο την μία δεν θέλω τον tight παίκτη στο παιχνίδι κι απο την άλλη θεωρώ ότι έχω πολλές πιθανότητες να κάνει fish call ο loose παίκτης όπως έχει κάνει αρκετές φορές μέχρι στιγμής σε όχι τόσο μεγάλα bet όμως.Μπορεί να μην έκανε διαφορά στην εξέλιξη της παρτίδας αλλά διαφωνώ με το $3.5 re-raise. Ο λόγος είναι ότι εφόσον περιμένεις το loose παίκτη να κάνει call δίνεις σημαντικό εύρος χεριών στον tight να κάνει το call αφού θα μιλήσει τελευταίος. Το pot μετά το call του button είναι στα $8 και χρειάζεται μόλις $2.5 για να κάνει το call o tight παίκτης. Πιο μεγάλο reraise preflop (περί τα $5, $5+), ο loose θα ακολουθήσει λογικά έτσι κι αλλιώς και αυτό θέλεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
doctor636 Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 File an ta pragmata einai opos ta les, apla epeses stin periptosi, to kolpo itan klidomeno. To pre-flop bet simfona me ta dika mou dedomena panta itan poli megalo (14BB) kai stathikes tixeros pou to eide, meta to flop fisika eprepe na baleis toulaxiston to pot. Fisika to apotelesma tha itan to idio tha poun kapioi eksipnakides alla ego eimai diatethimenos na pouliso to spiti mou kai na pezo aftin tin partida ksana kai ksana.:Kc Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TSINT Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 DOCTOR636,EISE POLI GEROS!THA POULISEIS TO SPITI?BRAVO RE AGORI!PIO SPITI?A KALA!KAI META SISITIO EKLISIAS ME PLASTIKO KOUTALAKI!GIATI NA XEREIS ETSI OPOS PAME EKEI THA KATALIKSOUME!KAI TI EGINE?XALAROMA!!!!ALL IN KAI TO KOUTALAKI MESA!!!RE ANTE GERA...........:whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
doctor636 Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2008 Kai ti egine? Gkasma baresame? Kala tha pername kai ekei agori. Alla exo enan problimatismo! Arage posous asous mporeis na kripseis mesa sta rasa? AN ksereis kanei parakalo na mou stilei pm.:Kc No more, thank you Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PHoENiX4u901 Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2008 nai omws na valeis resta prin to flop gia na pareis ti , ta 8BB ? poso mallon otan ksereis oti ton sygkekrimeno antipalo mporeis na ton ksezoumiseis . Apla o antipalos stathike tyxeros kai giayto kerdise . De mporeis na aisthantheis asxima giayto. Ayti akrivws einai i stigmi pou o loose paixtis perimenei na gia na plirwthei kala , kai oti kai na kaneis ayti i stigmi tha erthei , kai mporei anapofeykta na eisai esy aytos pou tha ton "antameipsei" gia ta osa lefta exei xasei kanontas epideiktikes mplofes Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts