yiannis+510 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2017 θέλω να ρωτήσω το φορουμ κ κάποιον ειδικό για το εξής κόλπο το χερι μου είναι το εξεις ΕΓΩ 2 3 7 Q ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΤΩ Α 6 7 3 8 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ Α 4 5 6 ποιος κερδιζει το LO και γιατι ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Giannako91 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2017 Ο αντιπαλος κερδιζει το low καθως εχει 45(χερι) και Α36 flop δλδ low hand Α3456 κι εσυ εχεις χειροτερο low A2367 (23) στο χερι. O αντιπαλος εχει 6Low κι εσυ 7low αρα χειροτερο χερι.Ψαξε και διαβασε την ιεραρχια των hand και τους κανονες αν δεν καταλαβες το παραπανω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
yiannis+510 Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2017 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Οκτωβρίου, 2017 Παράθεση giannako σ ευχαριστω πιστευα επιδη η μικρη κεντα είναι αχαστη στο Lo ότι το μετριμα ξεκιναει από κατω προς τα πανω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
manos_ellas © Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου, 2017 δεν υπαρχει κεντα για αυτο ισχυει το low φυλλο οποτε εχανες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts