ola_kala Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2017 Γνωρίζετε αν γίνετε ανάληψη σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό; Ποια είναι η προμήθεια της τράπεζας; (alpha) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kafrinius Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Νοεμβρίου, 2017 στις πριν 19 ώρες, ο/η ola_kala είπε: Γνωρίζετε αν γίνετε ανάληψη σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό; Ποια είναι η προμήθεια της τράπεζας; (alpha) yy κανονικα φιλε , με εθνικη μαξ 3-4 ευρω προμηθεια ανεξαρτητου ποσου ... απλα να ειναι ιδιο ονομα stars και τράπεζα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Panos7 Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Νοεμβρίου, 2017 Εμένα σε ALPHA έκανε 2-3 μέρες και δεν είχε προμήθεια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ola_kala Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2017 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Νοεμβρίου, 2017 στις On 17/11/2017 at 12:43 ΜΜ, ο/η Panos7 είπε: Εμένα σε ALPHA έκανε 2-3 μέρες και δεν είχε προμήθεια Και εκανες σίγουρα ανάληψη σε λογαριασμό; iban κλπ. Γιατί εγω παλιότερα σε άλλα σαιτ έκανα ανάληψη, χωρίς χρέωση, μέσω της visa χρεωστικής που είχα κάνει κατάθεση αλλά τώρα δεν γίνεται διότι δεν μπορώ να προσθέσω την κάρτα κάνοντας κατάθεση (capital control). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
-Αντωνης Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2017 Με iban σε alpha , εκανα τους τελευταιους 2 μηνες 5 αναληψεις. Και οι 5 μου κρατησαν απο 3 ευρω προμηθεια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimit Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2017 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2017 3 € κρατάει η αλφα. Μόνο η εθνική για κάτω από 15€ δεν έχει προμήθεια. Αν δεν είναι μεγάλο το ποσό το σπάς σε 15αρια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts