manos_ellas © Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2018 φιλε kaido πιστευω αν παρακολουθήσεις βιντεο δωρεαν απο το youtube και δεις πως παίζουν οι καλυτεροι παίκτες πως χειρίζονται καθε φυλλο το μέγεθος των πονταρισμάτων τους θα βελτιωθείς αρκετά εγω ετσι εκανα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2018 στις πριν 9 ώρες, ο/η manos_ellas © είπε: φιλε kaido πιστευω αν παρακολουθήσεις βιντεο δωρεαν απο το youtube και δεις πως παίζουν οι καλυτεροι παίκτες πως χειρίζονται καθε φυλλο το μέγεθος των πονταρισμάτων τους θα βελτιωθείς αρκετά εγω ετσι εκανα βασικα τωρα τελαυταια το εχω ριξει στα βιντεο κυριως για σπιν αμα εχετε κανενα καναλι για κας καλοδεχουμενο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
manos_ellas © Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2018 Παλαιοτέρα έπαιζα 6max sit&go hyper που εχουν την ιδια περίπου την ιδια λογικη, δεν εχουν κερδος αν δεν εχεις καπιο εργαλειο γιατί τα στακ ειναι μικρα και τα blinds ανεβαίνουν ταχύτερα, συνήθως η κασαδες δεν παίζουν δημοσία ψάξε τα βιντεο του metal_ouda που ειναι και ελληνας kaido_gr 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
okanenas Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2018 bitcconectttttttttttttttttttttt hay hay hay Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
retard Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2018 Καλησπερα παιδια , εαν καποιος ενδιαφερετε για επενδυση σε υλικο εχω στην κατοχη μου το RYE Masterclass και το Upswingpoker. Οποιος ενδιαφερετε πμ. Ευχαριστω πολυ !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mrlovalova Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 Παράθεση Καλησπερα παιδια , εαν καποιος ενδιαφερετε για επενδυση σε υλικο εχω στην κατοχη μου το RYE Masterclass και το Upswingpoker. Οποιος ενδιαφερετε πμ. Ευχαριστω πολυ !!! τυλιξε μου 2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
retard Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 Αν δεν σε ενδιαφερει το υλικο δεν υπαρχει καποιο θεμα , μονο μην τρολαρεις ,,, καλη σου μερα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mrlovalova Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 εχω το raise ur edge και λεει ρητα στους κανονες οτι απαγορευεται η μεταβιβαση σε τριτους οποτε αυτο που κανεις και δημοσια ειναι παρανομο προς γνωση των ενδιαφερομενων γιατι αν αγορασουν το προγραμμα που εχεις μπορει να μην μπορουν να το χρησιμοποιησουν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
retard Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 το γνωριζω πολυ καλα οτι δεν ειναι σωστο η μεταβιβαση αλλα εφοσον μπορει καποιος να το εχει σε καλυτερη τιμη εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου μπρο ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mrlovalova Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2018 np gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
okanenas Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Νοεμβρίου, 2018 ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
retard Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2018 Δεν καταλαβα τι εννοεις ,,, Παντως να ξερεις υπαρχουν τα εξης RYE Masterclass + Upswingpoker !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts