pittakos Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2018 Καλησπερα, Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει και στην BWIN, το ίδιο καθεστώς φορολογίας που ισχύει και στην Pokerstars? Υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα σε περίπτωση που κερδίσεις ένα ποσό σε μια μέρα να το τοποθετήσεις σε μελλοντικά τουρνουά, και να ξεγραφεσαι κάθε μέρα ώστε να παρουσιάζονται λιγότερα από 100€ ημερησίως και να απαλασσεσαι από τον φόρο; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
manos_ellas © Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2018 νομιζω οτι αν εγγραφής σε μελλοντικά τουρ δεν ισχυει και δεν φορολογησαι αυτομάτως αλλα μαλλον στην τυχη,αν σε φορολογησουν δεν θα σε ειδοποιησουν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mrlovalova Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2018 επισης δεν εχει και το συστημα της σταρς που σου λεει ποσα κερδη εχεις ανα ημερα. Οποτε αν εχει καποιος εμπειρια να την μοιραστει γιατι ενδιαφερει και εμενα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
manos_1983 Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2018 Θεωρητικά έχουν το ίδιο σύστημα φορολογίας όσον αφορά τα ποσοστά που κρατάνε με βάση το ημερήσιο κέρδος. Σε γνωστό μου που έκανε ανάληψη μεγάλο ποσό 5-6κ νομίζω σε ελληνική τράπεζα όντως του κράτησαν το 20% όταν έκανε την ανάληψη και όχι την επόμενη μέρα. Προσωπικά επειδή δεν παίζω mtts αλλά τα adistoixa spins, έχει τύχει να κάνω ανάληψη μικρότερα ποσά σε καθημερινή βάση δηλαδή ποσά ύψους 300-400 ευρώ σε skrill ομως χωρίς κάποια παρακράτηση μέχρι στιγμής. Αλλά ακόμα κ αν έκανα κάποια νίκη σε μεγάλο πολλαπλιαστή ή mtt με αυτόν τον τρόπο θα τα έκανα ανάληψη. Γενικά η εξηπηρέτηση είναι πολύ κακή, και γενικά όλα μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα. mrlovalova 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dan on poker Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2018 εκανα προσφατα αναληψη απο bwin 500 ευρω και δεν μου κρατησαν τιποτε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts