Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Σε home - cash 10handed με blinds 1-1 και γενικά πολύ loose τραπέζι, μου συνέβει το παρακάτω κόλπο:

Είμαι middle position και έχουν κάνει call όλοι οι παίχτες πριν από εμένα.Εγώ βρίσκομαι με :Ts :Th και κάνω raise στα 6 ευρώ.Κάνουν call οι 2 επόμενοι από εμένα , ο παίχτης που είναι στο button και άλλοι 3 παίχτες μετά το button.

To flop ανοίγει:

:Td :3d :3c

Check όλοι ,check και εγώ , check και οι παίχτες μέχρι το button και ο παίχτης στο button κάνει bet 15 .Fold όλοι , call εγώ .

Turn:

:9h

Check εγώ , bet αυτός 20 , call εγώ.

River:

:3h

Check εγώ , bet αυτός 30 .Αν και ήμουν σίγουρος ότι είχε το καταραμένο 3 έκανα call μόνο και μόνο του pot.

Τελικά ο τύπος είχε κάνει call στο raise με :3s :Tc , οπότε άμα το καλοσκεφτείς έχασα όσα λιγότερα λεφτά γινότανε να χάσω σε αυτό το χέρι , γιατί ο τύπος και raise να του έκανα και τα φύλλα μου να του έδειχνα , τόσο loose που παίζουνε δεν θα έφευγε ΠΟΤΕ!

Τι να κάνεις? Shit Happens!

Τέλος να πω ότι αυτό είναι το πρώτο μου post στο site σας , οπότε ευχαριστώ όσους κάνανε την προσπάθεια να το διαβάσουν..:P

Δημοσίευση

negletios καλωσόρισες..!

Αν είναι να χάσεις κάποια πάσα, το σύμπαν θα συνομωτήσει που λένε για να συμβεί..

Αλλά πόσες φορές αλήθεια θα πιάσει το μοναδικό του out που σμπρώχνει το ευρουλάκια σου προς το μέρος του;

χεχε.. Να τον παίρνεις τηλέφωνο πρωί, μεσημέρι, βράδυ για το πότε θα τα ξαναπείτε στα τραπέζια..

Μην νοιώθεις αμήχανα αν γίνεσαι πιεστικός, άνθρωποι είμαστε ανάγκες έχουμε.. Θα καταλάβει..! :laugh: :)

Αν ήσουν όμως σίγουρος ότι έφτιαξε το καρεδάκι του, τα 30 δεν θα έπρεπε να του χαρίσεις.. Δεν θα μιλούσες τότε για "shit happens", αλλά για "great fold"..

Η περιέργεια είναι κακός σύμμαχος στο πόκερ.. Άσε που "σκότωσε και τη γάτα"... :)

Καλωσήρθες λοιπόν..

Σαν τα τραπέζια που παίζεις.. Νοιώσε άνετα..

Δημοσίευση

imouna kai egw mprosta se auto to kolpo! i plaka einai oti o negle eixe dilwsei pre flop oti exei 10aria! kai to ekane auto se polla hands giati eixe faei kamia dekaria bad beats kai den ithele na faei kialla :P o allos omws elege egw re paidia den ton pisteuw oti exei 10aria. (kai pws na ton pistepsei otan exei floparei foul :P) telika egine to apisteuto kai irthe to teleutaio 3 sto river :P ti na kaneis file negle... eisai mallon to agapimeno paidi twn bad beats :P