maestro24 Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου, 2018 Πωλούνται μεταφρασμένα στα ελληνικά βιβλία poker : Doyle Brunson - Super System 1, Doyle Brunson - Super System 2, Daniel Negreaunu - Power Hold'em, David Sklansky & Ed Miller - No Limit Hold'em, Dan Harrington - Harrington On Holdem Τόμος 1 Στρατηγική Παιξίματος, Dan Harrington - Harrington On Holdem Τόμος 2 Τελευταιό Στάδιο, Dan Harrington - Harrington On Holdem Τόμος 3 Βιβλίο Εργασίας, Dan Harrington - O Harrington στα παιχνίδια με μετρητά Τόμος 1, Dan Harrington - O Harrington στα παιχνίδια με μετρητά Τόμος 2. Τιμή 5 ευρώ το καθένα! zwntas 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
venis44 Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2018 me endiaferoyn ta vivlia poy exeis an ta exeis akoma...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
maestro24 Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2018 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου, 2018 Τα έχω ακόμα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dan on poker Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2018 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2018 ενδιαφεροντα βιβλια αλλα τα περισσοτερα τα εχω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostis Δημοσίευση 14 Μαίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2019 Ακόμη παίζουν τα βιβλία? ενδιαφέρομαι.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zwntas Δημοσίευση 14 Μαίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2019 ενδιαφερομαι και εγω για βιβλια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
maestro24 Δημοσίευση 14 Μαίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2019 Δυστυχώς δεν υπάρχουν τα βιβλία Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 15 Μαίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Μαίου, 2019 στις πριν 22 ώρες, ο/η zwntas είπε: ενδιαφερομαι και εγω για βιβλια πια θες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zwntas Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2019 στις On 15/5/2019 at 1:29 ΜΜ, ο/η kaido_gr είπε: πια θες? δυο θελω αρχικα =Daniel Negreaunu - Power Hold'em .... Harrington On Holdem Τόμος 1 Στρατηγική Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2019 στις On 4/6/2019 at 12:56 ΜΜ, ο/η zwntas είπε: δυο θελω αρχικα =Daniel Negreaunu - Power Hold'em .... Harrington On Holdem Τόμος 1 Στρατηγική Daniel Negreaunu - Power Hold'em αυτο το εχω το αλλο αργοτερα αμ θες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zwntas Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2019 στις On 5/6/2019 at 9:13 ΜΜ, ο/η kaido_gr είπε: Daniel Negreaunu - Power Hold'em αυτο το εχω το αλλο αργοτερα αμ θες ωραια πως θα το κανονισουμε ? ποια αλλα εχεις ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2019 στις πριν 15 ώρες, ο/η zwntas είπε: ωραια πως θα το κανονισουμε ? ποια αλλα εχεις ? εχω και τα βιβλια του Harrington για μετρητα και τουρνουα αλλα δεν τα εχω τελειωσει ακομα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
diceman Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2019 υπαρχουν ακομα βιβλια? υπαρχει καποιος που τα πουλαει ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
scraby1987 Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2019 καλησπερα Υπαρχουν ακομη βιβλια? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
maestro24 Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2019 Παιδιά ανοίξτε άλλο trend, δεν υπάρχουν πλέον τα βιβλία. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Stavros10 Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2020 Καλησπέρα έχει περισσέψει κανένα ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts