Billysdeep Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2019 Παιδιά γνωρίζει κανείς ποιες είναι οι νόμιμες πλατφόρμες στην Ελλάδα για online πόκερ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
balrog1 Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιανουαρίου, 2019 pokerstars, bwin ,sporting bet,netbet,vistabet.Δεν ξερω αν ξεχναω και καμια.Επισης και americas cardroom μπορεις να παιξεις σιγουρα αλλα δεν ξερω το κατα ποσο ειναι νομιμη στην Ελλαδα δλδ αν σου δημιουργηθουν προβληματα αργοτερα.Δεν κρατανε σεντσ εφορια και οταν επικοινωνησα μαζι τους για το συγκεκριμενο θεμα μου ειχαν απαντησει οτι εγω πρεπει να δηλωσω τα κερδη μου αν εχω στην εφορια και οτι αυτοι δεν εχουν κανενα απολυτως θεμα με αυτο..Εινα λιγο μπερδεμενη περιπτωση η τελευταια δεν θα την συνιστουσα.Αυτα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tempest Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Η sportingbet σε ποιο poker network είναι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts