Panos7 Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Υπάρχει κάποιο άλλο HUD πέραν του HM2 για PLO ; Το PT4 είναι μόνο για HOLDEM ; Ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tempest Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 λειτουργεί και το Pokertracker Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Panos7 Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση @Tempest θα μπορούσες αν δεν είναι κόπος να μου δώσεις ένα λινκ για Download Omaha PT4 ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tempest Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το PT4, μόνο με HEM2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Panos7 Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2019 Νομίζω πως το βρήκα, ευχαριστώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts