paok Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2019 Γεια σας σε τουρνουα 10 ατομων με buy in την πρωτη ωρα μονο και add on 3000 και αρχικες μαρκες 2000 τα blinds ανεβενουν ανα 9 παρτιδες υπαρχει καποια στρατιγικη για να εχω πιο πολλες επιτυχιες..? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
John81 Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2019 Είναι πολύ γενικό αυτο που ρωτάς. Αν καταλαβα κάλα αναφερεσαι σε τουρνουα turbo και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως θέλει πολύ καλή γνώση του ICM. Δες αυτό www.icmpoker.com/en/blog/poker-icm-101-what-is-icm-poker/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
paok Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2019 Φιλε αυτο το λινκ που μου εστειλε δεν ανοιγει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2019 στις πριν 50 λεπτά, ο/η paok είπε: Φιλε αυτο το λινκ που μου εστειλε δεν ανοιγει https://www.icmpoker.com/en/blog/poker-icm-101-what-is-icm-poker/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
paok Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Φεβρουαρίου, 2019 Το τραπεζι εχει πολλους παικτες που ειναι παρα πολυ επιθετικοι και εγω ως πολυ συντιριτικος δεν μπορω να πεξω καμια συμβουλη.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts