scraby1987 Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2019 Προβλημα?εκανα εισοδο κ μου εμφανησε αυυτο.......... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2019 τι tools χρησιμοποιεις? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
scraby1987 Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Φεβρουαρίου, 2019 HM2 kai StarsHelper Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2019 στις πριν 12 ώρες, ο/η scraby1987 είπε: HM2 kai StarsHelper αυτα επιτρεπονται αν ξερεις παντον οτι υπαρχει η λιστα με ποια επιτρεπονται η οχι στην σελιδα της σταρς Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koskosmo Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2019 Θα σου έχουν στείλει ήδη mail γράφοντας σου το λογισμικό που είχες ανοικτό οποτε μη το ξεχάσεις πάλι όταν ανοίγεις stars. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Quasar96 Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Φεβρουαρίου, 2019 Είχα το ίδιο θέμα κ έτρεχα κ εγώ hm2,starshelper όταν μου πέταξε την ειδοποίηση. Έστειλα email στο support κ απαντησαν αυτό. Οπότε αν δεν έτρεχες κάτι άλλο εκτός από αυτά που αναφέρεις είσαι οκ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
scraby1987 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2019 NAI, ολλα ΟΚ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts