alexps Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2019 Καλησπέρα σε όλους!Κάνω αυτό το post για να αναφερθώ σε μια περίπτωση coaching που ίσως ενδιαφέρει κάποιους.Να επισημάνω ότι γίνεται στα αγγλικά και δεν το πραγματοποιώ εγώ απλά ως μαθητής του συγκεκριμένου προπονητή και επειδή τώρα ξεκινάει το coaching θέλησα να κάνω αυτό το post!Σαν microstakes NL2-NL5 παίκτης και έχοντας κάνει μόνο 3 ώρες είδα σημαντικές διαφορές στο παιχνίδι μου.Σαν coaching προσφέρει με profits όπου ζητείται 199 ευρο deposit σαν εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το τέλος του προγράμματος και 40% από τα κέρδη και δέχεται παίκτες από NL2 έως NL100.Παρακάτω θα παραθέσω κέρδη από poker stars to 2018, κέρδη του 2018 συγκεντρωτικά,ένα βίντεο όπου εξηγεί τον σκοπό της προσπάθειάς του και στοιχεία επικοινωνίας για τυχόν ερωτήσεις και για ένα webminar που θα πραγματοποιηθεί. CONTACT INFO Email: infocoachingstars@gmail.com youtube: https://www.youtube.com/channel/UCj88DhgGspq1z2xVKcBbMHw Facebook: https://www.facebook.com/AsherPoker?epa=SEARCH_BOX kaido_gr 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2019 ολο αυτο ειναι ενδιαφερον αν ημουν καλος στα αγγλικα θα δεχομουν γιατι ψαχνομαι πολυ πανω σε αυτο alexps 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alexps Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2019 εάν έχεις κάποιον που ενδιαφέρεται να του αναφέρεις την παραπάνω περίπτωση και για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν έχω κάποιο κέρδος εγώ αν κάποιος ενδιαφερθεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Quasar96 Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Username του σε stars? alexps 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CaptainRobur Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 στις πριν 6 ώρες, ο/η Quasar96 είπε: Username του σε stars? +1 alexps 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alexps Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 απάντησα και στους 2 με προσωπικό μήνυμα αλλά το γράφω και εδώ για λόγους privacy δεν θέλει να πει id και ποστάρω και το site :https://www.coaching-stars.com/ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
manos_ellas © Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 στο ποκερσταρ σε εχω συνάντηση στα zoom nl2&nl5 με αβαταρ μια αλεπου εσυ εισαι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alexps Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 ναι εγώ είμαι αν αυτό σε βοηθάει σε κάτι στο παραπάνω ποστ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CaptainRobur Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 στις πριν 20 λεπτά, ο/η alexps είπε: απάντησα και στους 2 με προσωπικό μήνυμα αλλά το γράφω και εδώ για λόγους privacy δεν θέλει να πει id και ποστάρω και το site :https://www.coaching-stars.com/ Απο την στιγμη που κανει coaching και το βγαζει public πρεπει να ειναι σε θεση να δωσει και το SN του.Τα results δεν μου λενε τιποτα εμενα οποιοσδηποτε μπορει να βγαλει graph με 50Κ εκ του ασφαλους χωρις να δινει SN.Πιθανο να ειναι crusher αλλα εγω προσωπικα και 1Μ grpah να εδειχνε χωρις SN δεν θα εδινα χρηματα για coaching , ετσι λειτουργουν ολα τα σοβαρα stables/coaching sites και οχι σαν να ειναι μυστικη οργανωση που δεν θελει να δωσει στοιχεια. alexps 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alexps Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του για οτιδήποτε θες εγώ πέρα από το να κάνω ενα ποστ στα Ελληνικά δεν διαχειρίζομαι κάτι άλλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alexps Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Το username στην stars αν αυτό βοηθάει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CaptainRobur Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Δεν κατηγορησα εσενα απλα ειπα τι ειναι το σωστο κατα την γνωμη μου απο την στιγμη που προσφερει coaching alexps and ovtcharov 2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alexps Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2019 Και αλλη μία εικόνα από χέρια σε διάφορα sites αλλά επειδή δεν έκανα το ποστ να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο ότι θέλετε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts