ntelis Δημοσίευση 18 Μαίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2019 Καλησπερα παιζω στη bwin και οταν βαζω το party poker δεν μου βγαζει με ονοματα τους παιχτες αλλα με player 1 player 2 κλπ,τι χρειαζεται να κανω ωστε να διορθωθει.Επισης ειναι στα Ελληνικα το λογισμικο δεν υπαρχει δυνατοτητα εγκατστασης στα αγγλικα.Τους εστειλα και μνμ και μου ειπαν δεν γινεται να γινει εγκατασταση στα αγγλικα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tempest Δημοσίευση 30 Μαίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2019 Δεν γνωρίζω, κοίτα στα forum του HUD για παρόμοια θέματα και αν δεν βρεις δημιούργησε καινούριο thread και ρώτα τους. Εγώ ήθελα να μάθω με την bwin τι γίνεται με το θέμα φόρου και cashout, κάπου διάβασα ότι σου κρατάνε τον φόρο μόνο όταν κάνεις cashout, ισχύει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts