Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Σε ένα online poker room είπα και εγώ σαν άνθρωπος να μπω να παίξω ένα tourney των 180 ατόμων.Είχαν απομείνει 45 άτομα στο τουρνουά και εγώ ήμουν το 2 μεγαλύτερο stack me 24.500 chips και ο πρώτος είχε γύρω στις 32.000 chips.Με blinds 400-800 έχουν πάει όλοι πάσο και βρίσκομαι στο small blind με :Kd :Ac .Κάνω raise στα 2.500 chips και το big blind ήταν το μεγάλυτερο stack του τουρνουά.Το big blind κάνει call.Εγώ σκέφτηκα πως νομίζει ότι κλέβω τα blinds άρα μπορεί να έχει κάνει call και με ένα πολύ μέτριο φύλλο.

Flop:

:Kh :Kc :8d

Κάνω bet στα 4.000 chips και ο τύπος μου γυρνάει all in!!Κάνω call και μου δείχνει :8h :8s

Τρελάθηκα!Κοίτα χέρι που μοίρασε στα δύο μεγαλύτερα stack και κοίτα flop που άνοιξε!!

Σαν να μου έλεγε το λογισμικό με έμμεσο τρόπο , ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ..

Άτιμο online !

Δημοσίευση

Ξερεις τι μου θυμησες?

Eπαιζα σε τουρνουα στην Ongame, PL Omaha hi/low, ξεκινησαμε γυρω στα 80 ατομα. Ειχαμε μεινει 20 και ημουν 2ος σε μαρκες.

Ειχα την ατυχια να ειμαι στο τραπεζι με τον chip leader. Δεν θυμαμαι πως ηρθαν τα φυλλα - αλλα εκανα flush Με τον Ασσο - ομως ο chip leader στο ιδιο hand εκανε straight flush Και με απεκλεισε!...

Πραγματικα ειναι τραγικες οι συμπτωσεις να πεφτεις στο ιδιο τραπεζι με τον chip leader, Να πιανεις τοσο καλο φυλο και το αμεσως καλυτερο φυλο να το εχει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ παικτης που μπορει να σε πεταξει εξω!!! :ohmy:

Δημοσίευση

Tο ίδιο που έπαθε ο φύλλος έπαθα και εγώ χτες στην pokerstar.Μόνο που εγώ είχα ΑΑ και έκανα επίτηδες all-in γιατί ο πρώτος ήταν calling-station fish που του εύγεναν οι πάσσες.Δυστηχώς του βγείκε και αυτή και με απέκλεισε.

Δημοσίευση

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Είμαι νέος τόσο στο χώρο του πόκερ όσο και του site κι είμαι ακόμη στη φάση της μελέτης. Παίζω σε λίγα τουρνουά για εμπειρίες. Να σας αναφέρω κι εγώ το χτεσινό περιστατικό που μου συνέβη κι είναι παρόμοιο αλλά λίγο πιο πολύπλοκο. Παίζω σε ένα NL τουρνουά κι είμαστε λίγο μετά το ξεκίνημα των 400-800. Είμαι στη θέση του D με 8850 μάρκες. Ο sb έχει 19200 κι ο bb 34500. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν πάει fold κι είναι η σειρά μου να μιλήσω. Έχω στο χέρι

:Td :Tc

κι αποφασίζω να ποντάρω 2500. Συμφωνείτε;

Ο sb κάνει call κι ο bb reraise στις 3500. Κάνουμε call κι οι δύο κι ανοίγει το φλοπ: :Ts :Ad :4c

Τι θα κάνατε στη θέση μου; Εγώ είπα all-in. Ο sb κάνει call και μου δημιουργούνται περίεργα κι ανάμεικτα συναισθήματα όταν βλέπω τον bb με 34500 να λέει all-in. Ακολουθεί κι ο άλλος κι έρχονται τα επόμενα φύλλα:

:8h και

:Jh.

Πιστεύω πως έχω κερδίσει μέχρι την ώρα που ανοίγουν τα φύλλα των άλλων. Ο sb έχει :Ac :Kc

κι ο bb ΜΠΟΥΜ: :As :Ah

Δύο άσοι στο χέρι του bb, ο τρίτος στο χέρι του sb κι ο τέταρτος στο τραπέζι.