Mitss Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Παραθέτω ένα hand στο οποίο έλουσα ένα τουρνουά και με βασανίζει η ιδέα για το πόσο λάθος έπαιξα το χέρι. FT 9-Handed, $11 Bounty B. Το image μου είναι tight. Cutoff (me): 21 bb Button: 10 bb SB: 75-80 bb (CL) BB: 5-6 bb 'Ολοι πάνε πάσο και shovarw me A8o. Call ο SB με 88. Η σκέψη μου ήταν πως εάν betara ο SB με έβγαζε έξω ez με 3bet με any 2 καθώς οι παίκτες είχανε δυνατά bounties. Ήταν τελείως λάθος το shove ή οριακό? Υπάρχει πάσο pre εκεί? Ήτανε καλύτερο το bet/fold? Πώς θα παίζατε το χέρι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
overkill Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2019 as played απο μενα, σιγουρα ειναι στο range μου, μπορεις να κανεις κ mr και call στο iso jam η jam στο iso 3bet του sb αν εχεις δει οτι προσπαθει να παιξει για boundies με wider range. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts