sitas Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Ρε παιδια να το παλι το λαιβ τσατ μηπως δεν κανετε κατι σωστα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Χρονης Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Από υπολογιστή μπαίνεις η κινητό; Εγώ προσπαθώ όλη μέρα κ δεν βγάζει τίποτα από κινητό Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sitas Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 στις πριν 8 λεπτά, ο/η Χρονης είπε: Από υπολογιστή μπαίνεις η κινητό; Εγώ προσπαθώ όλη μέρα κ δεν βγάζει τίποτα από κινητό απο υπολογιστη παντα. να και τωρα που μπηκα ανοιχτο ηταν το τσατ.πατα στα δυο πεδια withdraw και κατω withdraw options.με αλλους συνδυασμους δεν βγαζει το λαιβ τσατ.οτι ναναι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
victory Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 τα εκανα οπως εγραψε ο φιλος sitas, και μαλιστα πετυχα και ελληνα τον Κωνσταντινο. τωρα που γραφω 23,55 μολις τελειωσα απο το chat. χρωσταω κερασμα και στους 2 φιλους , στο χρονη για τη δημοσιοποιηση και στο sita για την επιλυση. στειλτε pm να κανονιστουμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Χρονης Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Με βάλατε στο τριπάκι να ανοίξω τέτοια ώρα το pc να δοκιμάσω κ εγώ Γτ λύση με μένα δεν βρέθηκε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
victory Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 τσεκαρε μπας και πετυχεις και τον ιδιο. αντε να κανουμε Χριστουγεννα!! και pm για το κερασμα περιμενω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sitas Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2019 Χάχα δεν χρειάζεται κέρασμα χαίρομαι που βοήθησα να πάρουμε τα λεφτά μας πριν αλλάξει ο χρόνος τουλάχιστον Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vagg83 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2020 στις On 17/12/2019 at 12:59 ΜΜ, ο/η Χρονης είπε: Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω . Έχω κάνει μια ανάληψη από την ποκερσταρς από 28/11 κ από τότε ακόμη δεν έχουν μπει τα χρήματα . Φαίνεται εκκρεμή η ανάληψη κ κόκκινη . Τι μπορεί να φταίει ; Φίλε μου καλησπέρα μπορείς να μου πεις πως έλυσες τ πρόβλημα σου με τν ανάληψη έχω κάνει ανάληψη από τς 28 και ακόμα κόκκινο είναι.βεβαια τ Σάββατο τους έστειλα όλα τ στοιχεία μ για ταυτοποίηση για πλέον απαιτούνε τ στοιχεία πρώτα και μετά αναλήψεις.εσυ πως τ έλυσε το θέμα σου.? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts