ILIAS-FAKIS Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2019 Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.Παρακαλώ θα ήθελα όποιος γνωρίζει να με βοηθήσει.Τι έγγραφα χρειάζονται να στείλω για να είναι εντάξει ο λογαριασμός μου και με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω κατάθεση και ανάληψη χρημάτων.Από κάρτα έχω μόνο μία visa της alpha bank μισθοδοσίας.Σας ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
carcoon Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2019 ταυτοτητα και η visa μια χαρα ειναι τα τραβαει τα λεφτα αμεσα...ψαξε λιγο το μενου στην stars λεει τι να ανεβαζεις απο εγγραφα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
carcoon Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2019 αφου κανεις log in , δεξια πατα βοηθεια σην ορθια μπαρα, μετα πατα επικοινωνια και εισαι κομπλε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ILIAS-FAKIS Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Δεκεμβρίου, 2019 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε και κάτι ακόμα από το κινητό μπορώ να στείλω τα έγγραφα διότι από το pc δεν έχω καλώδιο.Ευχαριστώ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
carcoon Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2019 Δεν νομιζω στο mobile app για τα κινητα να ειναι εφικτο..πρεπει να μπεις στην σταρς απο pc..ομως μπορεις να μπεις απο ιντερνετ καφε Με τους κωδικους σου..ή σε καποιον φιλο που εχει pc... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kaido_gr Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Δεκεμβρίου, 2019 η σταρς δεχεται ναληψεις απο καρτες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ILIAS-FAKIS Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2019 Καλησπέρα το τσέκαρα και μου δείχνει ότι την visa την δέχεται και για ανάληψη και για κατάθεση.Για ανάληψη δεν δέχεται την mastercard. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
carcoon Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Δεκεμβρίου, 2019 αναληψη θα κανεις μεσω direct bank...θα δινεις το IBAN σου ή visa οτι σε βολευει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts