13nick85 Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 Καλησπερα και χρόνια πολλά.θα ήθελα να μου πείτε πια βιβλία poker μου προτείνετε να διαβασω.πια είναι κατάλληλα για κάποιον που δεν έχει διαβάσει ποτέ του κανένα βιβλίο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stekont Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 Μη πάρεις κάποιο βιβλίο ακόμα. Φτάσε σε ένα επίπεδο ώστε να μπορείς να διαβάσεις janda, brokos, acevedo. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
13nick85 Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 Τι είναι αυτά; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stekont Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 https://lmgtfy.com/?q=acevedo+poker+book Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
13nick85 Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2019 Φαίνονται χρήσιμα.ευχαριστω.εγω έλεγα για τα βιβλία του Negreanu ή κάτι πιο κλασσικό όπως τα super system του Βrunson Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ILIAS-FAKIS Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2020 Εγώ ξεκίνησα με το βιβλίο ο Dan Harrington στα παιχνίδια με μετρητά. Τώρα αυτό διαβάζω γιατί προσπαθώ να βελτιωθώ. Απλά είναι για cash games. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
13nick85 Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2020 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2020 Βλέπεις διάφορα στο παιχνίδι σου;αξίζει τον κόπο το διάβασμα;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ILIAS-FAKIS Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2020 Καλησπέρα ναι βλέπω διαφορά απλά πρέπει να μελετάς και τα χέρια που παίζεις και να βλέπεις εκπαιδευτικά video. Και να έχεις ορίσει αυστηρές αρχές για την διαχείριση του κεφαλαίου σου.Και κάτι τελευταίο να αγοράσεις κάποιο πρόγραμμα για τα στατιστικά τα δικά σου και των αντιπάλων παράδειγμα η το holdem manager η το pokertracker. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giwrgos Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2020 Καλησπέρα υπάρχει καποιο βιβλίο στα ελληνικά γραμμένο που θα με βοηθήσει για αυτη την εποχη ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts