Dranits Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιανουαρίου, 2020 Καλησπέρα έχει αγοράσει κάποιος το masterclass του Negreanu να μου πει αν αξίζει σαν αγορά Από ότι διάβασα σε διάφορα reviews είναι αρκετά χρήσιμο σε αρχάριους παίχτες αλλά δεν προσφέρει πολλά σε κάποιον ποιο έμπειρο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HawkMarshall2 Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2020 Καλησπέρα μαν. Το έχω αγοράσει εγώ όταν βγήκε... Τα σχόλιά μου είναι τα εξής: 1) Σίγουρα δεν απευθύνεται σε κανένα από τα 2 άκρα του player pool. Ούτε στους πολύ αρχάριους ούτε στους πολύ διαβασμένους. Πιστεύω οτι είναι κάπου στη μέση και ακόμη και αν κάποια από τα concepts του είναι "γνωστά", σίγουρα και ένας μέσος παίκτης κάτι έχει να κερδίσει από την παρακολούθησή του. 2) Είναι πολύ καλή παραγωγή, με εξαιρετικά καλαίσθητη εικόνα (σκηνοθεσία, ποιότητα, real videos από action κτλ). Προσωπικά, για την τιμή του δε μετάνιωσα που το πήρα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts