Nerion491 Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2020 Γεια σας παιδια έχω μια ερώτηση σχετικά με το draw στο ποκερ που δεν εχω καταλάβει και μου συμβαίνει σε κάποιες παρτίδες.. Πχ. Εχουμε j6 Έχει j4 Τα 5 φυλλα που ανοίγουν: j552A Σε αυτη τη περίπτωση νομίζω το pot είναι draw.εφοσον εχουμε 6 v 4 kicker γιατί μοιραζόμαστε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Parapottis Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου, 2020 Τον ασσο που ειναι κατω φιλε ποιος θα τον παρει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HawkMarshall2 Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2020 Nerion σκέψου το σαν τον καλύτερο συνδυασμό 5 φύλλων. Εφόσον τα φύλλα του board είναι κοινά (community cards), τα έχετε και οι 2. Άρα έχετε και οι 2 δυο ζευγάρια (βαλέδες - δυάρια), με άσσο kicker - που είναι και το highest kicker. Για αυτό και είναι split pot. Nerion491 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nerion491 Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2020 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου, 2020 Κατάλαβα αδερφέ ευχαριατω για την απαντηση Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts