pokerkey Δημοσίευση 31 Μαίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαίου, 2020 Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω το ιστορικό χεριών από bwin στο pokertracker? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panathas Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2020 Οχι δεν μπορεις, απο οσο ξερω. Μονο η partypoker σου δινει την επιλογη να κατεβασεις τα χερια σου και να τα περασεις στο pokertracker/holdem manager. Καλο θα ηταν ολοι οσοι παιζουν bwin και sportingbet, να στειλουν mail στο support για να διαμαρτυρηθουν και να ζητησουν αυτη τη δυνατοτητα, γιατι ειναι τουλαχιστον αδικο αλλοι να εχουν ιστορικο και αλλοι να μην μπορουν να δουν καν πως πανε και αν κερδιζουν το game η οχι. Φοβαμαι οτι αν δεν τους κανουμε να ξυπνησουν, δε θα μπορεσουμε να ξαναδουμε Hand Histories... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerkey Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2020 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2020 Θα συμφωνήσω απόλυτα και να πω ότι τους έστειλα. Η απάντηση ήταν ότι αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουν αν θα επιτρέψουν στο άμεσο μέλλον αυτή την δυνατότητα. Αν δω ότι δεν γίνεται τίποτα μετά από ένα διάστημα θα τους ξαναστείλω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dreik Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2020 Εγω τι να πω που επαιζα στο ζουμ της bwin/party και δεν μου ανοιγε καθολου το ιστορικο? Σταματησα και ο υπαλληλος τους μου ελεγε παιξε παιξε θα στρωσει κ δεν εστρωνε τιποτα κ εχασα! Κανονικα θα επρεπε να με αποζημιωσουν κ μετα μου ελεγαν ασυναρτησιες κ τους εστειλα στον αγυριστο,τους εκλεισα,τουλαχιστο η pokerstars δεν κανει τετοια καραγκιοζιλικια. Και με πιεζε ο χρονος να κανω τις αποστολες για να παρω το μπονους,τα λαμογια το ηξεραν και επειδη δεν εχανα μου εκλεισαν το ιστορικο,ημουν ο πρωτος που επαιζε ζουν στην ποκερσταρς ,οταν ξεκινησε το ζουμ και επαιξα πανω απο 500 000 παρτιδες η κολοπετινιτσα η party poker δεν ηξερε καν τι ειναι ζουμ,ειναι κουτοπονηρη εταιρια που πιστευω θα διαλυθει σε λιγα χρονια,κανουν ισως και συντεχνιες οι υπαλληλοι της με καποιους παικτες για αυτο κ μου κλεισαν το ιστορικο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Captain_nek Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2021 Καλημέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος, συγχαρητήρια για το forum, άνοιξα λογαριασμό στην bwin, λόγω του ορίου των τραπεζιών στα τέσσερα στην Pokerstars. Γνώριζα ότι δεν επιτρέπεται το HUD, μπορεί να πεις θεμιτό, αλλά το hand hisrory, γιατί δεν παρέχεται? Επικοινώνησα μαζί τους, λέγοντάς τους ότι το hand history δίνεται κανονικά από την Partypoker στο εξωτερικό. Μου είπαν απλά ότι παρέχεται online, το οποίο όπως καταλαβαίνετε δεν βοηθάει. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts