Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Σύλλογος φίλων πόκερ

Sissifos

Recommended Posts

Για να μην φανώ γραφικός λέγοντας ότι ταυτίζομαι απόλυτα με αυτά που ο Αντώνης (tavernari) έγραψε νωρίτερα, θα πω απλά ότι συμφωνώ σε όσα είπε και θα κινηθώ και εγώ σε ανάλογους ρυθμούς. Έχω και γω σημαντική εμπειρία από συλλόγους, αλλά πικρή συνάμα σε πολλές περιπτώσεις, γι αυτό θα συστήσω υπομονή για τη σωστή οργάνωσή τους, χωρίς αυτό απαραίτητα να σημαίνει ότι πρέπει να χρονοτριβούμε. Η φράση κλειδί του Αντώνη είναι ότι πρέπει να γίνουν άμεσα συναντήσεις αλλά όχι ακόμη λήψη αποφάσεων. Χρειάζεται καλός συντονισμός μεταξύ των υπαρχόντων ενεργών φορέων για να μην καταλήξουμε σε φαινόμενα ανταγωνισμού.

Αντώνη, (Antonis) ελπίζω να κατάλαβες με τους 'αφορισμούς' ότι χαριτολογούσα και δεν ήμουν εριστικός. Θα το επαναλάβω εδώ, ότι ο συντονισμός των ενεργών φορέων και ομάδων είναι πιο σημαντικός από την αρχική συμμετοχή και αυτό επειδή πρέπει να συνυπολογίσουμε το δισταγμό αρκετών παικτών να εμπλακούν σε κάτι τέτοιο προτού δουν το τοπίο να ξεκαθαρίζει. Ναι, ξέρω, θα βγάλουν πρώτα οι άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά και μετά θα έρθουν; Δεν είναι έτσι, υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι έχουν πρόβλημα με τη δημοσιοποίηση της ενασχόλησής τους με το πόκερ προτού το hold'em νομιμοποιηθεί σαν απασχόληση, λόγω κοινωνικής και επαγγελματικής θέσης. Για άλλους πάλι, που δεν είχαν ως τώρα την εμπειρία, οι σύλλογοι και τα σωματεία φαντάζουν σαν κάτι ξένο και ίσως απόμακρο ή και ύποπτο ακόμη. Πρέπει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη αυτών των ανθρώπων σιγά σιγά. Οπότε, μην απογοητεύεσαι αν δεν βλέπεις αρχικά πολλούς να δηλώνουν ενδιαφέρον. Θα μαζευτούμε όσοι είμαστε και αποφασίζουμε στην πορεία για το αν αξίζει το εγχείρημα ή είναι πολύ νωρίς ακόμη για τον έλληνα παίκτη. Είμαι φυσικά υπέρ της άποψης ότι, με τα καζίνο μας να ετοιμάζονται για την είσοδο του hold'em, είναι κρίσιμη περίοδος και ένα τέτοιο όργανο θα ήταν σημαντικό εργαλείο, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να το δουν όλοι αυτό ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία για να αποκτήσει αυτό το εργαλείο δύναμη και φωνή. Ελπίζω να το δουν και οι υπόλοιποι σύντομα. Απλώς, να μην χαθούν οι στόχοι στο βωμό της βιασύνης.

Όσο για τη συνάντηση της Αθήνας, είμαι υπέρ της άποψης για κάτι πιο κεντρικό από τα Βριλλήσια, στο καφέ κάποιου ξενοδοχείου για παράδειγμα (park, titania κλπ) ή ίσως και στο καφέ του Παννεληνίου Γ.Σ. στο πεδίο του Άρεως (θα ενημερώσω σχετικά αν μπορεί να γίνει εκεί μόλις έχω νεότερα). Μετά το μεσημεράκι ακούγεται καλά, κάπου μεταξύ 1 και 2.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να μην υπάρχουν κακές συνεννοήσεις μιας και δεν υπάρχουν και τηλέφωνα διαθέσιμα για επικοινωνία εκείνη την ώρα: στην πλατεία συντάγματος απέναντι ακριβώς από τη Μεγάλη Βρεττάνια; Γιατί μπροστά στην είσοδο δεν θα είναι εύκολο να μαζευτούμε εκτός και το ραντεβού είναι απευθείας μέσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites