Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα παιδια.ξεκινησα πριν κανα δυο εβδομαδες κανοντας πρωτη καταθεση fixed 0,01-0,02. τις πρωτες 2 μερες ειχα κερδισει 1 ευρω και κατι(lol). εκει σκεφτηκα μεσα μου οτι ενταξει ευκολο ειναι. παιζεις απο σωστη θεση και τα καλα φυλλα και κερδιζεις.

φυσικα δεν ειναι ετσι. εχω παιξει λιγα χερια γενικα. καμια χιλιαρια. παιζοντας χτες γυρω στα 150 χερια και προσπαθωντας (για εμενα) να κανω το καλυτερο ειχα χασει το 85% των χρηματων μου στο τραπεζι ενω ειχα παιξει μονο το 29%των χεριων και εφοσον ηταν καλα. πως μπορεισ να αποφυγεισ τον εκνευρισμο ομως οταν οι αλλοι μπαινουν με οτι ναναι και κερδιζουν (οχι οτι φταιει μονο αυτο) και μερικα flop δεν καθονται καλα οποτε χανεις και εκει. ισως εφω να μην εχω την ικανοτητα να παιξω καλυτερα η να ειναι νωρις αλλα θελω τις συμβουλες σας.

Υ.Γ. sorry για το μεγαλο ποστ και sorry επισης γιατι πολλα απο αυτα θα φαινονται για πολλους "εμπειρους" ανουσια αλλα εμενα με προβληματιζουν στην προκειμενη.

Δημοσίευση

Καθε αρχη και δυσκολη, φιλε pkr.

Παντως, θα σε συμβουλευα να παιξεις sit and go των 10 ατομων με μικρα buy ins και να χτισεις ετσι το bankroll σου. Πιστευω οτι ειναι προτιμοτερο απο τα τραπεζια fixed limit των 1/2 σεντς - οπου παιζεται περισσοτερο κινο και λοττο παρα ποκερ...

Δημοσίευση

φιλε themis σε ευχαριστω καταρχην. εχεις δικιο για τα sit'n'go και θα ξεκινησω. ομως κατα την γνωμη μου δεν αλλαζει κατι ως προς τα ring games. δηλαδη εννοω πως καποια στιγμη θα παω παλι να παιξω ring. παλι τα ιδια "προβληματα" δεν θα συναντησω παλι? εκτος αν εννοεις οτι θα ανεβω και ορια πχ 0.25-0.50. σε ευχαριστω και παλι παντως.

Δημοσίευση

Πριν απο 10 μερες ειπα να κανω ενα πειραμα : ξεκινησα με 75$ να παιζω τουρνουα sit and go των 6.60 δολλαρίων, με τον εξής "όρο" : Αν η καβα μου επεφτε κατω απο το 1/10 του buy in του sit and go, θα κατεβαινα στο πιο "φτηνο" sng (δηλαδη) το 3.30. Αν ομως εφτανα τα $160 θα ανεβαινα στο πιο ακριβο sit and go, των $16 και ουτω καθ'εξής.

Τις πρωτες 2-3 μερες ειχα σκαμπανεβασματα, επαιζα ομως σταθερα στα sng των 6.60$. Τελικα κατορθωσα να φτασω στα $160, να τα περασω, και πλεον μετα απο 10 μερες εχω φτασει στα $480 παιζοντας ειτε στα $16 ειτε στα $24 sng - αναλογα τη διαθεση που εχω. Τα sit and go που παιζω ειναι 9 ατομων Omaha Hi/Lo Pot Limit Turbo - το παιχνιδι δεν εχει σημασια, μπορεις να εφαρμοσεις τον ιδιο "κανονα" και για σενα στα sng του Texas Holdem. Αν δεν νιωθεις τοσο "σιγουρος" για τον εαυτο σου, βαλε πιο αυστηρους "ορους", πχ να ανεβαινεις στο πιο ακριβο sit and go οταν εχεις στην καβα σου 15 buy ins, ή 20.

Δοκιμασε το, θα σε βοηθησει να εχεις μια σταθεροτητα στο ποσο χρονο αφιερωνεις αλλα και στα ποσα χρηματα ξοδευεις ή κερδιζεις. Ειδικα το τελευταιο πιστευω οτι ειναι πολυ βασικο γιατι : αφενος μεν με μια μεγαλη χασουρα ερχεται η απογοητευση , ενω με μια μεγαλη νικη τα μυαλα μας παιρνουν αερα! Αργα και σταθερα, με προσοχη και μελετη, θα ανεβεις σιγα - σιγα τα σκαλια των sit and go.

Καλη τυχη!