paranomosss Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2020 gnorizei kapoios an boreis na egrafeis/apegrafeis se mellontika tournoua san tin stars kai na glitoseis ton foro stin sportingbet? ksero oti stin bwin dn ginetai. i kapoia alli lisi gia na paizoume partypoker platform xoris foro? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Βικτωρ Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2020 Είχα ρωτήσει πριν λίγο καιρό και μπορείς κανονικά. Δε θυμάμαι ποια ώρα θεωρείται η ώρα αλλάγής του ημερήσιου session, αλλά γίνεται σίγουρα, εκτόςκι αν άλλαξε κάτι πρόσφατα. 🙄 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giotis1212 Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2020 μπορείς να γραφτείς.η ώρα αλλαγής είναι 12 το βράδυ με 12 το άλλο βράδυ Βικτωρ 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
paranomosss Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2020 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Δεκεμβρίου, 2020 eiste sigouroi? giati eno graftika plirosa pali foro! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
paranomosss Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2021 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιανουαρίου, 2021 Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά; Ευχαριστώ και καλή χρονιά! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
matista13 Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2021 Φιλε μου εγω πριν λιγες μερες εκανα cashaki στη bwιν,γραφτηκα σε μελλοντικα τουρνουα και δεν μου κρατησε κανεναν φορο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
rox Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιανουαρίου, 2021 στις On 5/1/2021 at 3:17 ΜΜ, ο/η paranomosss είπε: Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά; Ευχαριστώ και καλή χρονιά! Δεν μπορείς να κάνεις αυτό που κάνεις στην σταρς. Τραβάνε τον φόρο σε ανύποπτη στιγμή. Μπορεί δλδ αν πχ τα χάσεις και δεν σου έχει πάρει ακόμα φόρο να δεις μέσα στον λογαριασμό σου αρνητικό υπόλοιπο. paranomosss 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nikos99 Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2021 Δεν μπορει να τραβανε φορο σε ανυποπτη στιγμη.Θα εχουν προβλημα με τους πελατες τους γιατι καποιοι θα θεωρησουν πως τους κλεβουν.Λογικα θα εχουνε καποια ωρα που θα το κανουν.Τα παλιοτομαρα βαλανε κ εδω φορο δεν μπορουμε να παιξουμε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Rev13 Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2021 Ο φορος τραβιεται απο την sportingbet οταν κανεις αποσυνδεση απο την πλατφορμα.. και μεχρι τοτε δεν μπορεις να κανεις αναληψη των φορολογησιμων κερδων σου..Τους ρωτησα απο e mail και μου απαντησαν αναλυτικα αυτο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts