Sotis001 Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Νοεμβρίου, 2020 Καλησπέρα! Ειμαι απο Θεσσαλονικη και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει καποια λεσχη ποκερ εδω. Αναζητώ εδω και καιρο και δυστυχώς δεν μπορω να βρω καποια που να ειναι εν ενεργεία. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλω πειτε μου. Ευχαριστώ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
rox Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2020 στις On 28/11/2020 at 12:21 ΠΜ, ο/η Sotis001 είπε: Καλησπέρα! Ειμαι απο Θεσσαλονικη και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπαρχει καποια λεσχη ποκερ εδω. Αναζητώ εδω και καιρο και δυστυχώς δεν μπορω να βρω καποια που να ειναι εν ενεργεία. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλω πειτε μου. Ευχαριστώ! Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα βρεις γιατί απαγορεύονται οι συναθροίσεις λόγω covid. svouras 1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Sotis001 Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2020 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2020 στις πριν 9 ώρες, ο/η rox είπε: Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα βρεις γιατί απαγορεύονται οι συναθροίσεις λόγω covid. Για τωρα καταλαβαίνω, γενικα υπαρχει κατι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
rox Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2020 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου, 2020 στις On 1/12/2020 at 9:45 ΜΜ, ο/η Sotis001 είπε: Για τωρα καταλαβαίνω, γενικα υπαρχει κατι; Υπάρχει το nuts και άλλα ακόμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts