Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Erotisi Pros HLIO

theomas

Recommended Posts

Hlie,

tha ithela ligo ti gnomi sou sto exis xeri:

Se MTT, ligo prin tis pliromes (24 apomenoun, 20 plironontai), apo LATE POSITION, EXO::Kd :Kc kai o antipalos mou, se thesi BB, mou kanei ALL-IN.

Na simeioso tis markes mas:

Ekeinos 22.000

Ego 10.900

Ekeinos exei: :9d :9h

FLOP: :6s :Ac :9c

TURN: :2h

River: :7s

kai tournoua telos...

Thelo na se rotiso, an pisteveis oti ekana lathos sto "call" kai giati?

Efxaristo

theomas

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω μπορω να πω την αποψη μου Στελιο; :)

Ισως και να κανω λαθος φυσικα,δεν ξερω...για παμε:

Πιστευω πως η αποφαση σου εδω εξαρταται αυστηρα απο το τι προσφερει η χαμηλοτερη 'πληρωτεα' θεση. Υποθετω οτι δεν ειναι satellite ,και οτι οσο πιο ψηλα τερματισεις τοσο μεγαλυτερο ειναι το βραβειο (γιατι αν ειναι satellite και εχει flat payout structure, αλλαζει το πραγμα).

Δεν μας αναφερεις ουτε τα blinds/antes, ουτε το average stack, ουτε ποσα παιρνει ο πρωτος, ουτε ο τελευταιος. Επισης δεν μας ειπες, εκανες raise preflop απο το button? Ποσες μαρκες εβαλες μεσα στο pot και με ποσες εμεινες μετα το raise? Αν ησουν pot committed δεν το συζηταμε, ειναι auto call. Μηπως εκανες limp-in preflop? Δεν το διευκρινιζεις...

Πιστευω οτι χωρις τα παραπανω δεν μπορει ο οποιοσδηποτε Ηλιος να σχηματισει ακριβη εικονα για το τι θα πρεπει να κανεις. Επισης, κατα την ταπεινη μου παντα γνωμη, πιστευω οτι παιζει ρολο ο στοχος που εχεις εκεινη τη στιγμη στο τουρνουα. Αν η τελευταια πληρωτεα θεση δινει (λεω τωρα) 1000 ευρω και εσυ εχεις δωσει (λεω παλι τωρα) 5 ευρω για να παιξεις, τοτε η σκεψη οτι μπορει και με αυτο το hand να αποκλειστεις ισως να σε κανει να πας πασσο (ΝΑΙ, και με παπάδες).

Αν πας για πρωτη τριαδα, τοτε ειναι auto-call , δεν το συζηταω.

Πολυ σημαντικο ρολο επισης ειναι το τι ξερεις για το ΒΒ - ειδικοτερα, τι ξερεις για το παιχνιδι του. Συνηθιζει να προστατευει τα blinds του? Αν οχι, τοτε προφανως εχει παρα πολυ καλο φυλλο. Αν φυλαει τα blinds του ως κορη οφθαλμου, τοτε εχω εναν λογο παραπανω να κανω το call αμεσα.

Η αληθεια ειναι οτι σε ενα τετοιο σταδιο το τουρνουα, σε μια τετοια περιπτωση, εχω γνωρισει υποστηρικτες και των δυο αποψεων, δλδ. του call και του fold - με πιο προσφατο το παραδειγμα του Αντωνη που ελεγε στο final table του EPT Side Event της Πραγας οτι "πεταμε και Ασσους!"

Αυτα τα λιγα. Γενικα εχω πολυ "θολη" εικονα για το πως παιχτηκε το hand και πως ηταν τα δεδομενα του τουρνουα εκεινη την ωρα, ωστε να εκφρασω εμπεριστατωμενη αποψη - αλλα φανταζομαι οτι πηρες μια εικονα για το πως το βλεπω...

Themis έγραψε:

Η αληθεια ειναι οτι σε ενα τετοιο σταδιο το τουρνουα, σε μια τετοια περιπτωση, εχω γνωρισει υποστηρικτες και των δυο αποψεων, δλδ. του call και του fold - με πιο προσφατο το παραδειγμα του Αντωνη που ελεγε στο final table του EPT Side Event της Πραγας οτι "πεταμε και Ασσους!"

Στο τελευταιο δεν συμφωνω,η μονη φορα που παιζει να πεταξω ασσους ειναι σε flat stracture,μια το πολυ δυο θεσεις πριν τα tickets,η σε καποιο τουρνουα που εστω και η τελευταια θεση στα λεφτα δινει ενα σεβαστο για εμένα ποσο.Προυπόθεση να έχω μετά από εμένα κάποιον bigstack.

Προτιμω να μπαινω σπανιοτερα στα λεφτα καιόταν μπω να το κάνω με αξιώσεις για τις 1ες θέσεις,έχω την εντύπωση ότι έτσι βγαίνεις μακροχρόνια κερδισμένος.

Ενδεικτικό ότι στα τελευτάια μεγάλα τουρνουά(500+ άτομα) που έχω παίξει είναι ότι όλες τις φορές που μπήκα στα λεφτά έφτασα ft.

Μπορώ να κάνω μια ερώτηση στο φύλλο μας?Αφού είναι late position με το δεύτερο καλύτερο συνδιασμό και αναλογία stack 1:2 γιατί αφήνει την πρωτοβουλία στο big blind?

Εκτός αν ήθελε να τον παγιδεύση,οπότε προς τι η απορία του?

themh sorry diorthwsh!otan eipa ''petaw kai assoys'' k to ennoysa eixame meinei 19 k plhrwthhkame oi 18!mono ekei den pezw tipota.otan eimaste 25 ,gia paradeigma ,ekana tria synexommena all in gia na antexw argotera.k final table phge o akhs oxi egw!egw epina kiesy methyses!plaka kanw!:laugh:

cip1974 έγραψε:

Μπορώ να κάνω μια ερώτηση στο φύλλο μας?Αφού είναι late position με το δεύτερο καλύτερο συνδιασμό και αναλογία stack 1:2 γιατί αφήνει την πρωτοβουλία στο big blind?

Εκτός αν ήθελε να τον παγιδεύση,οπότε προς τι η απορία του?

Γιαυτο ρωτησα αν εκανε raise ή limp in preflop o theomas :)

Αντωνη (tavernari) αναφερομουν στον Antonis τον ΨΑΡΑΚΑ :laugh: :laugh:

tavernari έγραψε:

eeee grapse apo thn arxh PSARAKAS na mhn anakateyomai:whistle:

Εκανα αίτηση παντού να αλλαξω το Nick μου απο Antonis σε PSARAKAS αλλα δεν έγινε δεκτή.

Προηγούνται άλλοι ΨΑΡΑΚΕΣ μου απάντησαν. :laugh: :laugh: