svouras Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2021 ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ EXTRA RAKE BACK ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙΜΟΥ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
p0pay Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2021 για ποια εταιρια ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
svouras Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2021 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιανουαρίου, 2021 Καλησπέρα μιλάμε για Pokio Pokerbros GGPOKER Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Losnte93 Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2022 Ενδιαφέρομαι εγω για Pokio Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pepegas Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Απριλίου, 2022 Καλησπερα, ενδιαφερομαι και εγω για Ποκιο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
svouras Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2022 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2022 στις On 2/4/2022 at 4:23 ΜΜ, ο/η Pepegas είπε: Καλησπερα, ενδιαφερομαι και εγω για Ποκιο. Γεια σου φίλε μου. https://app.pokio.com/101639 απο εδώ μπαίνεις και κανείς εγγραφή. Τρέχει 30% rakeback που το ποσό επιστρέφεται κάθε εβδομάδα. το παιχνίδι είναι πολύ χαλαρό στο κας και έχει και τουρνουά 4 φορές την εβδομάδα με 1000€ Εγγυημένο. Επίσης σαν εταιρία η ποκιο διοργανώνει κάποια εβεντ κάθε μήνα με αρκετά καλό εγγυημένο έπαθλο και σχετικά λίγα άτομα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tag1las Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2022 Καλησπέρα. Σχετικά με το pokio. Καταθέσεις / αναλήψεις τις πραγματοποιούμε εμείς οι ίδιοι; (δηλαδή χωρίς την μεσολάβηση ατζέντη). Επίσης Speed poker/zoom έχει; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
svouras Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2022 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2022 Ναι αλλά δουλευει καλύτερα με κάποιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Εγώ ας πούμε δουλεύω την σκριλλ. Έχει και ζουμ ναι! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts