viator Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2021 Καλημέρα, παίζω χρόνια στην Pokerstars και σκέφτομαι να ξεκινήσω στην Pokerbros. Ξέρω ότι πρέπει να συνεργαστεις με κάποιον για να παίξεις με πραγματικά χρήματα. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο site ή κάποιο άλλο τρόπο; Υπάρχουν και δύο άλλες παρόμοιες εφαρμογές από ότι ξέρω, η ποιο κατάλληλη είναι η Pokerbros ; Παίζω holdem, Omaha PLO, αλλά η αγαπημένη μου βαριαντα είναι OMAHA HI LO. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Quasar96 Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2021 stakes? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
viator Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2021 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2021 Θα παίζω sit and go micro stake και MTT. Σκέφτομαι και PLO OMAHA cash, HI LO ξέρω είναι πολύ δύσκολο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zoomaster Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Απριλίου, 2021 steile inbox file kaliteri epilogi i gg poker min asxoleisai me fake etaireies iparxoun poli pio kales epiloges Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
balrog1 Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Απριλίου, 2021 στις πριν 17 ώρες, ο/η zoomaster είπε: steile inbox file kaliteri epilogi i gg poker min asxoleisai me fake etaireies iparxoun poli pio kales epiloges gg poker πως θα παιξει απο Ελλαδα??ξερω βεβαια καποιες δυνατοτητες μεσω agend αλλα κατα ποσo ειναι οκ σε μεγαλα ποσα αναληψεων δεν το γνωριζω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zoomaster Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Απριλίου, 2021 στις On 19/4/2021 at 2:00 ΜΜ, ο/η balrog1 είπε: gg poker πως θα παιξει απο Ελλαδα??ξερω βεβαια καποιες δυνατοτητες μεσω agend αλλα κατα ποσo ειναι οκ σε μεγαλα ποσα αναληψεων δεν το γνωριζω mono mesw agent mporeis inbox gia perisoteres plirofories, oloi oi ellines pou paizoun kai kanoun megales epitixies ara kai megales analipseis stin gg etsi ginontai den iparxei kapoio provlima me kanenan opws oloi xeroume Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts