militis Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Απριλίου, 2021 Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να ανοίξω λογαριασμό gg poker από Ελλάδα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tag1las Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2021 Με αλλαγή IP εξωτερικού ίσως να μπορέσεις να ανοίξεις φίλε μου... Όμως με πιθανή αναληψη στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα.... Καλά θα ήταν στο προσεχές μελλον να έπαιρνε άδεια στην Ελλάδα η GG κι έτσι να είχαμε μια επιλογή παραπάνω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
militis Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2021 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Απριλίου, 2021 στις πριν 9 ώρες, ο/η TagLag είπε: Με αλλαγή IP εξωτερικού ίσως να μπορέσεις να ανοίξεις φίλε μου... Όμως με πιθανή αναληψη στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα.... Καλά θα ήταν στο προσεχές μελλον να έπαιρνε άδεια στην Ελλάδα η GG κι έτσι να είχαμε μια επιλογή παραπάνω. To να πάρει άδεια στην Ελλάδα θα ήταν το ιδανικό αλλά δεν το βλέπω να γίνεται τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zoomaster Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2021 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Απριλίου, 2021 στις On 24/4/2021 at 12:04 ΠΜ, ο/η militis είπε: To να πάρει άδεια στην Ελλάδα θα ήταν το ιδανικό αλλά δεν το βλέπω να γίνεται τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. στειλε inbox φιλε μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Νικολοπουλος νικος Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2022 Same , προσπαθω να φτιαξω στην gg και δεν ξερω πως , καπου υπαρχει παραθυρακι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sp1ros Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαρτίου, 2022 Στείλε μου στο discord να το κάνουμε παρέα αν θέλεις. sp1ros#3744 Η στείλε μου στο κανάλι μου www.twitch.tv/sp1ros Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts