ΔΑΣΚΑΛΟΣ Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2022 Καλημέρα παιχτουρες. Ξέρει κανείς τώρα που πάνε καλύτερα τα πράγματα με τον κοβιτ αν θα υπάρξει κανένα τουρνουά σε regency thesaloniki και αν ναι πότε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
varipeponi Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2022 Φίλε μου δύσκολα, είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει τουρνουά εφόσον κατέστρεψαν το ωραίο poker room που υπήρχε και στη θέση του έφτιαξαν ένα μπαρ που είναι συνήθως εντελώς άδειο. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόταν οι υπεύθυνοι, απ τις χειρότερες κινήσεις που έχω δει. Πλέον παίζουν μέσα σε μια μικρή κλειστοφοβικη αίθουσα που χωράει μόνο τρία τραπέζια, για αυτό αλώστε ανεβάσανε και το όριο στα cash games πλέον έχει μόνο 2/5 λοολ με ψιλο τραγική κίνηση. Θεωρώ έχει πεθάνει σχεδόν το πόκερ εκεί. Μακάρι να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα, αλλά η κυριολεκτική καταστροφή της αίθουσας πόκερ δν αφήνει ελπίδες. Τώρα αν παιχτεί κανα τουρνουά με μεγάλο buyin στην Βεργίνα από δίπλα δεν ξέρω, χλωμό το βλέπω μετά από τέτοια απαξίωση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts