pol gt Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Απριλίου, 2022 Έκανα την ερώτηση στην εταιρεία αλλά το παίξανε κινέζοι. Ίσως γνωρίζει κάποιος εδώ μέσα να μου πει τι ακριβώς συμβαίνει. Παρατήρησα αρκετές φορές όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους παίκτες, πως όταν κερδίζω μια παρτίδα ενώ κρατήθηκε το ράκε πριν, όταν έρχονται τα χρήματα από το ποτ στο στακ μου, αφαιρούνται ξανά χρήματα. Τι ακριβώς συμβαίνει;;; Δεν ρωτάω για τα χρήματα καθώς παίζω με σεντ, θέλω όμως να ξέρω τι συμβαίνει... Ευχαριστώ εκ προτέρων...!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
varipeponi Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2022 Κατι λάθος κάνεις dude , τσέκαρε στο tracker σου αν έχεις , το μέγεθος της γκανιότας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pol gt Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2022 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2022 στις πριν 3 ώρες, ο/η varipeponi είπε: Κατι λάθος κάνεις dude , τσέκαρε στο tracker σου αν έχεις , το μέγεθος της γκανιότας Κανένα λάθος. Συμβαίνει σε παίκτες από Γερμανία και όχι λόγου χάριν από Ουκρανία αλλά και άλλες χώρες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts