n3ro14 Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Απριλίου, 2022 Παιδιά καλησπέρα! Παρατήρησα πρόσφατα ότι η bwin κρατάει πολύ παραπάνω λεφτά για το φόρο. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν όταν σε μια συνέδρια είχα καθαρό κέρδος 309€ και το φόρος που μου κράτησαν ήταν 90€. Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο ή μήπως είμαι εγώ κακός στα μαθηματικά και δε μου βγαίνουν; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giotis1212 Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2022 φίλε μου ο φόρος για 309 euro είναι 31,35. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
n3ro14 Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2022 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2022 Το γνωρίζω πολύ καλά γι αυτό και άνοιξα το θέμα διότι μου έχουν γίνει παρακρατήσεις από τη bwin τριπλάσιες από αυτές που πρέπει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giotis1212 Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2022 μην τους αφήνεις να το κάνουν αυτό.πάρε τηλ και πες τους ότι έχεις καταλάβει το λάθος τους γιατί θα στο ξανακάνουν.αυτά είναι δικά σου λεφτά που τα κέρδισες,οχι δικά τους απο την τσέπη τους.καλή τύχη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
manos_ellas © Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2022 ο φορος για 309€ ειναι επι 15% δλδ πανω απο τα 100€ που φορολογητε αρα 209€ επι 15% ισον 31,35€ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
manos_ellas © Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2022 ετσι βγαζουν τα λεφτα που εδωσαν για τις αδειες μαλλον...βεβαια θα σου απαντησουν οτι εχεις δικιο...αλλα δεν στειλεις μειλ μια χαρα θα στα φανε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostasdrama1 Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Απριλίου, 2022 φιλε μου ειναι κλ**ς στην bwin.εγω ειχα ξεκινησει ενα σεσιον blackjack live με 400 ευρω τα εκανα 2400 σε ενα 15λεπτο αλλα μετα επεσα στα 600 και σταματησα.οι τυποι με φορολογησαν με 20% οταν τα ειχα ανεβασει στη μεγιστη τιμη δηλ 400 ευρω ενω το σεσιον εκλεισε στα +200 δηλ επρεπε να μου κρατησουν 30 ευρω.τελικα πηρα πισω τον επιπλεον φορο που μου κρατησαν αφου τους πηρα τηλ και τους εκραξα.θελει πολυπροσοχη οι τυποι ειναι απαραδεκτοι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts