trelokomio Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Αυγούστου, 2022 Καλησπερα θελω λυση στο εξης προβλημα.Παιζω σε ενα 2,2$ τις bwin και ενω το τουρνουα παιζει κανονικα και δινει φυλα στα αλλα τραπεζια,το τραπεζι μου εδω και αρκετη ωρα ουτε μοιραζει ποτς,ουτε μας δινει φυλλα.Εγω τι μπορω να κανω? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
periergos Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2022 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2022 Εαν εχει προβλημα μονο το δικο σου τραπεζι μπορεις να κλεισεις το τραπεζι σου και ενω εισαι στο λομπυ του συγκεκριμενου τουρνουα να πατησεις να καθησεις στο τραπεζι ή παρτε θεση ,καπως ετσι δεν θυμαμαι ακριβως πώς το γραφει κτλ.. Σπανια αλλα μου εχουν κολλησει κι εμενα και στην bwin , ACR και Pokerstars και αυτη ειναι η λυση που βρισκω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts