AlwaysFold Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2023 Πώς παίζουν οι Έλληνες παίκτες στο GGpoker ενώ δεν προσφέρεται στην Ελλάδα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lp1983 Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιανουαρίου, 2023 Σου έχω στείλει pm Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostas1986 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2023 Φιλε Lp1983 αν μπορεις στειλε μου κι εμενα αν υπαρχει τροπος για να γινει το παραπανω.απ οτι εχω ακουσει με agents γινεται αλλ δεν εχω ιδεα για τη διαδικασια οποτε περιμενω οτι γνωριζεις να στειλεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lp1983 Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2023 στις πριν 33 λεπτά, ο/η kostas1986 είπε: Φιλε Lp1983 αν μπορεις στειλε μου κι εμενα αν υπαρχει τροπος για να γινει το παραπανω.απ οτι εχω ακουσει με agents γινεται αλλ δεν εχω ιδεα για τη διαδικασια οποτε περιμενω οτι γνωριζεις να στειλεις Σου έχω στείλει pm Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gate7 Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2023 για στειλε και σε μενα πλζ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Wayne Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου, 2023 Καλησπερα παιδια τελικα πως μπορει καποιος να παιξει στην GGpoker?Ευχαριστω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
cleverpoker_player Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2023 Οποιος θέλει να παιξει GG ασς επικοινωνήσει μαζι μου στο fb Tasos Deinopoulos η στο viber 6936222400 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
cleverpoker_player Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου, 2023 στις On 14/1/2023 at 7:31 ΠΜ, ο/η AlwaysFold είπε: Πώς παίζουν οι Έλληνες παίκτες στο GGpoker ενώ δεν προσφέρεται στην Ελλάδα? επικοινώνησε μαζι μου στο fb Tasos Deinopoulos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts