giotis1212 Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2023 Καλησπέρα. Παιδιά, από εχθές προσπαθώ να κάνω συναλλαγές με mastercard SKRILL και κανένα POS δεν τη δέχεται, ενώ έχω λεφτά στη SKRILL μου. Έλεγξα και τα όρια μου στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι και είναι όλα καλά. Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Tag1las Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2023 Τελικά φίλε Γιωτη λύθηκε το πρόβλημα ή παραμένει; Δεν την δέχεται μόνο ανέπαφα η και με εισαγωγή στο pos με pin; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giotis1212 Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2023 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2023 Την άλλη μέρα λύθηκε το θέμα. Έκανα μια συναλλαγή και με chip & pin και είναι εντάξει τώρα. Παραδόξως μου έβγαλε ότι έδωσα δύο φορές λάθος pin ενώ δεν είχα κάνει λάθος, είχα προσέξει πολύ. Να το προσέχετε, μάλλον κάποια POS έχουν πρόβλημα στην πληκτρολόγηση του pin. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τί πρόβλημα υπήρχε, αλλά τακτοποιήθηκε. Καλό βράδυ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts