Νικος11 Δημοσίευση 23 Απριλίου Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Απριλίου Παιδιά υπάρχει κάποιο καλό ξένο βιβλίο για μελέτη? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
limfx Δημοσίευση 28 Απριλίου Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Απριλίου 1) NLHE for Advanced Players: Emphasis on Tough Games. (M.Juanda). Αλλα σε προειδοποιω ειναι πολύ advanced. Ισως το καλυτερο αυτη τη στιγμη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Νικος11 Δημοσίευση 29 Απριλίου Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου Κάτι πιο απλό για αρχή?εχω ακούσει για το modern poker theory make an unbeatuble poker strategy Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Νικος11 Δημοσίευση 29 Απριλίου Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου Και micro stakes Α ξέρεις κάποιο φίλε μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokerland Δημοσίευση 29 Απριλίου Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Απριλίου Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια τα βιβλία για πόκερ είναι λίγο... ξεπερασμένα, γιατί το παιχνίδι εξελίσσεται και αλλάζει συνεχώς. Υπάρχει άφθονο υλικό (ακόμη και δωρεάν) με βίντεο και άρθρα στρατηγικής οπότε καλύτερα να επικεντρωθείς σ' αυτά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
limfx Δημοσίευση 11 Μαίου Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Μαίου Θα συμφωνήσω με τον dantoniou πως τα τελευταία χρόνια τα βιβλία για πόκερ είναι λίγο ξεπερασμένα, αν και συνδυαστικα, μερικά βιβλία μπορουν να προσφερουν γνώση με ενα διαφορετικό τροπο. Το modern poker theory ειναι ενα καλό βιβλίο αλλα επίσης σχετικά advanced. Επίσης είναι μόνο για τουρνουά και όχι cash και μάλιστα νομίζω μόνο για live και όχι online. Για microstakes τσεκαρε αν θες σε αυτο το σαιτ: https://www.blackrain79.com/p/book.html Νομίζω εδω θα βρεις αυτό που μαλλον ψαχνεις, δηλαδη τακτικες και τεχνικες για αμεση εφαρμογη εναντια σε κατω του μετριου παιχτες. Τα βιβλια ειναι ομως για online cash το οποιο βεβαια ειναι και "πιο κοντα" στη γενικη θεωρια του ποκερ. Νομιζω ομως θα σου δωσουν το εναυσμα για να ψαχτεις στο μελλον με κατι πιο advanced και να χτισεις μια καποια θεμελιωδη γνωση. Τα οποια βιβλια για online tournaments (και κυριως αυτα που ψαχνεις δηλαδη ,Microstakes, smallstakes) απλως ειναι κακες οδηγιες στο συνολο τους! Οσο για τα free videos sto youtube, δεν αμφιβαλλω για την αξια τους, ομως για εναν αρχαριο ειναι τελειως χαοτικα γιατι δεν υπαρχει καλη δομη στην εκμαθηση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts