Mr. Kk13 Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου, 2023 περισσότερα 6max χέρια: https://www.youtube.com/playlist?list=PLBplgtTpyhvDC6GMsyt-hyoFwv0LsY9Q0 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
usurper55 Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2023 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Δεκεμβρίου, 2023 απο τα sizings b75 και b150 σε φλοπ και τερν αντιστοιχα μπορουμε να υποθεσουμε οτι κατα πολυ μεγαλη πιθανοτητα ο kuca86 ειναι ρεγκ *Νομιζω* οτι με αυτο το ραναουτ οι 3βαρελλες μπλοφες του θα θελει πραγματι να ειναι τα ολα τα pp. Δεν ειμαι ωστοσο σιγουρος για αυτο. επισης δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν θελει ή δεν θελει τα pocket pair να εχουν ή οχι καρο. δεδομενου οτι το καρο μπλοκαρει το Αχdd . που στο ριβερ θα εχει βρει τοπ πεαρ και θα βρει πιο ευκολα το κολ καποιος rec, οπως ο ειναι σχεδον σιγουρα ο sloany7770. Εχω περιεργεια και θα την βαλω στο σολβερ. τωρα για το ρειντζ του σλοανυ σαφως και δεν περνω ορκο. υποθετω ειναι κοντα σε κατι τετοιο ______________________________________________________________________________________________ στο φλοπ βαρα κανονικα . στο τερν επιλεγει την μπλοφα με 33 και 55 , οχι ομως με 44. λογικα random για να μπαλανσαρει. προτιμα συνδυασμους χωρις καρο παρα με καρο. στο ριβερ οσα pp εχει φθασει , τα κανει ολα ολιν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts