holdemgr Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Το τραπέζι είναι πολύ σφικτό κι εγώ παίζω επίσης πολύ σφικτά. Ο tunnafish όμως είναι σε άλλη διάσταση. Κάνει συνέχεια raise πριν το φλοπ, έχει δείξει μία μεγάλη μπλοφα σε μεγάλο ποτ. Δεν είναι όμως κακός παίκτης και παίζει σφικτά εκτός θέσης πριν το φλοπ.Texas Hold'em $4-$8 NL (real money), hand #P4-61453937-581Table Erfurt, 24 Feb 2008 12:36 AM ETSeat 1: tunnafish ($1,849.10 in chips)Seat 6: holdemgr :Ks :Kc ($962.80 in chips)Seat 7: leftalone ($406.00 in chips)Seat 8: SPlCY ($463.00 in chips)Seat 10: -Ressi- ($110.00 in chips)ANTES/BLINDS-Ressi- posts blind ($2), tunnafish posts blind ($4).PRE-FLOPholdemgr bets $15, leftalone folds, SPlCY folds, -Ressi- folds, tunnafish calls $11.FLOP :5c :5h :9dtunnafish bets $22, holdemgr bets $50, tunnafish bets $122, holdemgr bets $200, tunnafish calls $106.TURN :4dtunnafish checks, holdemgr bets $225, tunnafish bets $1,584.10 and is all-in, holdemgr calls $472.80 and is all-in.RIVER :Jd Παράθεση
antreas_z Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 pistevw pws exases..:Ad :5d o antipalos...twra exw kapoies erwtiseis..gt mnm raise sto flop?na ton diw3eis i na tou fas to kati parapanw?kai afou sou kanei reraise giati apantas me mnm re-reraise?nomizw oti eisai pisw ...twra sto turn logiko to bet gt me check 8a edixnes adinamia...to call sto raise all in einai monodromos..me olo to sevasmo to 8ewrw poli kako pai3imo apo meria sou...ti filla kerdizeis sto turn?:Qs :Qh ,:Js :Jh ,:Th :Ts ..ti allo mporei na exei kai an paizei etsi :Ad :9h ?den nomizw...8elw poli na dw to apotelesma... Παράθεση
arourel Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 twra???....mpleksame ta mpoutia mas...ti egine tlk??? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Nomizw enas toso epithetikos paikths sto flop mporei na paizei etsi opoiodhpote PP (pocket pair). To kserei oti den exoume pote 5ari kai einai ikanos na mas piesei na kanoume fold AA-KK. To mikro raise me position exei skopo na ton krathsei sto pot kai gia info (an mpei all-in tote kanoume fold)Twra bebaia sto turn otan kanei check-raise katapinoume th glwssa mas alla me tosa lefta sto pot den mporoume na kanoume fold.Epishs exei deiksei se prohgoumeno xeri mia poly trelh mploffa se megalo pot. Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Δύσκολες καταστάσεις..Ανέβηκες κι άλλο stake; Εύγε holdem! Αφού ομολογείς πως πρόκειται για καλό παίκτη, δεν είναι εύκολο να τον κατατάξουμε εμείς κάπου χωρίς να έχουμε παίξει μαζί του..Μπορεί να κρατάει και μπαρμπούτσαλα και απλά να πειραματίζεται με το στυλ του, να τσεκάρει αν μπορεί να κάνει outplay σε τέτοια pot, οτιδήποτε.. Τα κίνητρα όλων των παικτών δεν είναι ίδια..Τώρα, πραγματικά δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες.. Αλλά με παραξενεύει το bet του στο turn και μάλλον τον κατατάσω σε στυγνή και θρασύτατη μπλόφα..Έχεις άλλα $470 περίπου πίσω σου.. Όχι ότι δεν θα μπορούσε να σε παέι all in, αλλά αν σε θέλει στο χέρι πιστεύω θα σου έκανε ένα πιο σαδιστικό raise των $700 ας πούμε.. Που και πάλι είναι φυσικά all in, αλλά μιλάει άλλη γλώσσα..Βασιζόμενος στη bet patern που χρησιμοποιεί,το all in και των δικών του chips με κάνει να νοιώθω πως πρόκειται για bluff..Είναι bb θα μου πεις, γιατί να μην κρατάει ένα 5αράκι; Mπορεί να μην πόνταρε τότε στο flop για να σου γυρίσει check-raise, αλλά ένας καλός παίκτης χρησιμοποεί την αντίστροφη ψυχολογία..Στο turn πάντως βιάζεται να σε διώξει μου φαίνεται..Δεν θα παραξενευτώ αν ήταν τελικά semi bluff..Και :3d :6d να έδειξε μια χαρά μου φαίνεται.. Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Αν δεν μπορείς να τον κατατάξεις σε φύλλο γιατί δεν τον πετάς έξω από το flop?Τελικά τι είχε? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Βασικά ήμουν εγώ ο αντιπαλος(άλλαξα τα ονόματα) και είχα 99:*http://www.pokernetwork.co.uk/games/handhistory/?sRoundReference=P4-61453937-581Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που έπαιξε το ΚΚ με τόσο μεγάλα στακ. Είναι από τους regular παίκτες στα τραπέζια και φαινόταν πολύ solidΝομίζω ότι το παίξιμο μου στο φλοπ δείχνει τεράστια ισχύ και το μόνο που έχω είναι 55, 99 άντε και Α5s (που κι αυτό δεν το παίζω preflop αλλά εδώ είναι μεγάλα τα στακς κλπ) ενώ σχεδόν ποτέ δε μπλοφάρω.Ακόμα κι αν νομίζει ότι μπορεί να μπλοφάρω, πρέπει να κρατήσει το ποτ μικρό και να είναι έτοιμος να φύγει πριν γίνει pot committed Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Μόνος σου το λες ότι είναι solid player και ότι συνήθως δεν παίζεις 55,99 και α5.Τα μοναδικά φύλλα εκτός από ΑΑ που μπορούν να τον νικήσουν.Αρα με ΚΚ δεν ήταν μπροστά?Μετά υπάρχει ένα θεώρημα στο poker,ότι όταν δεν είοαι σίγουρος για κάτι ποντάρισε παραπάνω.Οσο για το pot-commited δεν νομίζω να ήταν πουθενά στην παρτίδα. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Oxi eipa oti paizw 55, 99. Alloimono an kanw fold tetoia fylla.Eipa oti synithws den paizw A5s alla edw epeidh ta stacks einai megala allazei.Ginetai pot commited otan kanei re-re-reraise $200 sto flop kai meta aytoktonei kyriolektika me to bet sto turn.Ayta einai TRAGIKA lathi otan paizeis deep stack kai omws ginontai akoma ki apo ena regular solid paikth gi'ayto mou fanhke endiaferon hand na postarw. Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Με συγχωρείς που δεν κατάλαβα καλά για το 55 και το 99 αν και μου φάνεικε πολύ παράξενο.Οσο για το pot commited βάζει στο flop to 21% του stack του.Μετά στο turn ήταν καθαρά απόφαση fold ή all-in.Coin flip.Το pot commited μπορείς να μου εξηγήσεις σε πιο μέρος ήταν?Το pot και το stack του δεν το δικαιλογούν αυτό. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2008 Διευκρίνηση: το τραπέζι είναι 2/4 έτσι; και όχι 4/8 όπως λες στο αρχικό post. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Safesteps:htan 2/4 alla to hand history to deixnei 4/8 gia kapoio logo. Ta ypoloipa einai swsta. Parapona sthn ongame Cip:21% einai poly konta sto pot committed kai einai apotelesma tou 4-bet pou ekane sto flopSto turn otan pontarei einai pleon comitted gia ta kalaGia na deis an eisai pot comitted sygkrineis to stack pou exeis pisw sou se sxesh me to potStack to pot ratio h SPR. Google is your friend. Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 H alitheia einai pos de moy thimize holdem ayto to paiksimo kai to skeftomoyna poli ora.De se ksero vevaia apo osa exo dei sta videakia kai sta hand histories poy postareis.Sto telos to pistepsa oti kapoio logo isoyna tiltarismenos .WP SIR Παράθεση
cip1974 Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 21% είναι κοντά στο pot comitted αλλά δεν είναι committed.Στο turn σου έκανε check all in και όχι check raise που θα τον έθεται pot committed.H αναλογία pot kai stack του χρειαζόταν να είναι τουλάχιστον 1 προς 3 για να τoν θέσει pot committed.Αν ήταν λάθος αυτό το ανακάλυψε εκ των υστέρων. Παράθεση
Vatal Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου, 2008 Sto turn check all in ekane o holdem Παράθεση
Recommended Posts